canlı yayın
8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

korona-virus-tedavisini-bir-lamami-cozecek

KORONA VİRÜS TEDAVİSİNİ BİR LAMA'MI ÇÖZECEK

ABD'deki Teksas Üniversitesi ve Belçika'daki Ghent Üniversitesi'nden bilim insanlarının ortak çalışmaları sonucu MERS ve SARS virüslerine karşı üretilen bir aşı, 2016 yılında, Belçika'daki üniversitenin Vlaams Bioteknoloji Enstitüsü'ne ait bir çiftlikte yaşayan Kış'a enjekte edilmişti.

surekli-ayak-usumesi-nedenleri-ve-tedavisi

SÜREKLİ AYAK ÜŞÜMESİ NEDENLERİ VE TEDAVİSİ.

Aslında en temel unsur bulunan ortamın soğukluğu gibi düşünülür. Fakat asıl önemli olan nokta bulunan ortamın soğukluğundan ziyade mevcut kan dolaşımıdır.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

feti-yildiz-koronavirus-tedavisi-icin-hastaneye-yatirildi

Feti Yıldız koronavirüs tedavisi için hastaneye yatırıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Covid-19 sebebiyle hastaneye yatırıldığını duyurdu.

kemoterapi-alan-hastalarda-koronavirus-tedavisi

Kemoterapi alan hastalarda koronavirüs tedavisi

Hastalığın vücut direnci iyi olanlarda kendiliğinden düzelebilirdiğini söyleyen Emsey Hospital Onkoloji uzmanı Prof.Dr.Hakan Karagöl, kanser hastaları gibi vücut direnci düşük kişilerde, bağışıklık sistemindeki baskılanma nedeniyle enfeksiyonun daha tehlikeli olabileceğinin altını çizdi.

buyuksehir-depremde-yaralanan-hayvanlarin-tedavilerini-yapiyor

BÜYÜKŞEHİR DEPREMDE YARALANAN HAYVANLARIN TEDAVİLERİNİ YAPIYOR

24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sırasında yaralanan hayvanlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınma Merkezi’nde tedavi ediliyor. 6.8 şiddetindeki deprem sonrası göçük altında kalan birçok hayvanı kurtaran Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası yaralanan birçok hayvanın tedavisini yapıyor.

depremde-gocuk-altinda-kalan-hayvanlara-tedavi-uygulandi

Depremde Göçük Altında Kalan Hayvanlara Tedavi Uygulandı

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sahada çalışmalarına devam ediyor, tüm imkânlarını seferber ediyor. 6.8 şiddetindeki deprem ve artçı depremler Malatya’da en çok Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerini etkiledi. Deprem felaketi sonrası Doğanyol, Pütürge ve Kale’ye AFAD ekipleriyle beraber ilk müdahaleyi Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptı.