canlı yayın
baskan-guder-battalgaziyi-gelecege-tasimak-bizim-gorevimizdir

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Battalgazi ilçesine kazandırdığı ve kazandıracağı insan odaklı projeler ile vizyonel değişimi başlatarak vatandaşların yüzündeki gülümsemeye talip olan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe için ne doğru ve faydalı ise onu yapmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, “5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

minibus-tasimaciligi-geri-geliyor

Minibüs taşımacılığı geri geliyor

Minibüs taşımacılığı geri geliyor. Yaklaşık 6 yıldır Büyükşehir Belediyesi uhdesinde (MOTAŞ) yapılan

buyuksehir-toplu-tasima-arac-filosunu-15-yeni-otobusle-guclendirdi

Büyükşehir toplu taşıma araç filosunu 15 yeni otobüsle güçlendirdi.

GÜRKAN: HİZMETTE KALİTEYİ HEP YÜKSEK TUTACAĞIZ Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bünyesine kattığı 15 yeni otobüs Malatya caddelerinde hizmete başladı.

gurkan-toplu-tasima-araclari-bayram-suresince-ucretsiz

GÜRKAN: TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI BAYRAM SÜRESİNCE ÜCRETSİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

agbaba-toplu-tasima-esnafinin-sorunlarini-dile-getirdi

Ağbaba, Toplu Taşıma Esnafının Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özel halk otobüsü ve minibüs esnafının koronavirüs sonrası kontak açamayacak duruma geldiğini belirterek “AK Parti Mitinglerine ücretsiz adam taşıtırken iyiydi. Şimdi neden bu insanlara sahip çıkmıyorsunuz?” dedi.

esya-tasimaciliginda-u-etds-1-ocak-2020de-basliyor

Eşya taşımacılığında U-ETDS 1 Ocak 2020’de başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tolga Acar, Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’nde (U-ETDS) yolcu taşımacılığının ardından ikinci fazı 1 Ocak 2020 itibariyle lojistik sektöründe başlatacaklarını söyledi.