canlı yayın
chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

aylin-cesur-bu-defa-da-lavantayi-meclise-tasidi

AYLİN CESUR, BU DEFA DA LAVANTAYI MECLİSE TAŞIDI

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR TÜRKİYE’NİN LAVANTA CENNETİ KUYUCAK KÖYÜNDEKİ ÜRETİCİ PAZARI VE LAVANTA BAHÇELERİNİ ZİYARET ETTİ MİLLETVEKİLİ CESUR LAVANTA ÜRETİCİLERİNİ TEK TEK DOLAŞARAK HER BİRİ İLE AYRI AYRI SOHBET ETTİ, TEK TEK SORUNLARINI DİNLEDİ.

milletvekili-draylin-cesur-isparta-kiraz-ureticisinin-sorunlarini-yeniden-meclise-tasidi

MİLLETVEKİLİ DR.AYLİN CESUR; ISPARTA KİRAZ ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI YENİDEN MECLİSE TAŞIDI

22 Haziran’da TBMM’ne bir soru önergesi vererek, Kiraz üreticisinin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ileten Isparta İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bu defa kirazcılara desteğini 20 Milletvekili arkadaşı ile bir Meclis Araştırması isteyerek verdi ve TBMM’nde Araştırma Komisyonu açılması gerektiğini söyleyerek teklifte bulundu.

kuluncak-belediye-baskani-cengiz-esnaflarimiz-ekonominin-mihenk-tasidir

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz: 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

Mahalli Pazar Esnaflarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Erhan Cengiz , 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

gurer-af-beklentilerini-tbmmye-tasidi

GÜRER, AF BEKLENTİLERİNİ TBMM’YE TAŞIDI

GÜRER; ÖĞRENCİ, EHLİYET, ESNAF VE ADLİ SİCİL AFFI İSTEDİ

yesilyurt-belediyesi-bayram-coskusunu-sokaklara-tasidi

Yeşilyurt Belediyesi Bayram Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

“Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Her Zaman Yanlarındayız” Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

agbaba-malatyadaki-sulama-birligi-iscilerini-meclis-gundemine-tasidi

Ağbaba, Malatya’daki Sulama Birliği İşçilerini Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,iş akitleri askıya alınan ve aylardır işe başlatılmayan sulama birliği işçilerinin tamamının tekrar işe başlatılmasını istedi. Ağbaba,ayrıca birlik işçileri ile ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 5 ayı aşkın süredir tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iş akitleri askıya alınan sulama birliği işçilerinin bazılarının bu zor şartlarda halen işlerine başlatılmamasının kabul edilemez olduğunu, işçilerin tamamının kayıtsız şartsız derhal işe başlatılması gerektiğini söyledi.

fendoglu-depremzedelerin-fatura-talebini-meclise-tasidi

Fendoğlu, Depremzedelerin Fatura Talebini Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM'de yaptığı konuşmada 24 Ocak'ta yaşanan deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının 3 ay ertelendiğini ancak 3 ayın sonunda depremzedelerin toplu ödeme yapma gücünün olmadığını ifade ederek, fatura bedellerinin alınmamasını talep etti.

fendoglu-ogretmenlerin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Öğretmenlerin sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe kanunun Milli Eğitim ve Dışişleri Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü TBMM genel kurulunun 6. Turunda Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Ziya Selçuk’a; Öğretmen atamaları ilgili olarak Şubat ayında ki öğretmen atamalarının sayısı ile engelli öğretmen ve ücretli öğretmen atama kontenjanlarının ne kadar olacağını sordu.

malatyanin-tum-guzelliklerini-ankaraya-tasidik

“Malatya’nın Tüm Güzelliklerini Ankara’ya Taşıdık”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası'nda açılan Malatya standında yöremize özgü el sanatları ve yöresel ürünlerimizi yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerle buluşturduk.” diye konuştu.

fendoglu-dogansehir-ilcesinin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Doğanşehir İlçesinin Sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Doğanşehir ilçesi Elmalı, Savaklı, Kapıdere,Gövdeli ve Küçüklü mahallesindeki problemleri dile getirdi. MHP Milletvekili Fendoğlu konuşmasında;

engelli-bireyler-bu-ulkenin-birer-yurttasidir

Engelli Bireyler Bu Ülkenin Birer Yurttaşıdır.

Engelli bireylerin hakları bir insan hakları sorunu, temelde ise bir yurttaşlık sorundur. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye’de de engelli bireyler temel haklardan yararlanmada ayrımcılıkla karşılaşmaktadır. Kısacası engelli insanların birer birey olduğu gerçeği göz ardı edilmektedir. Engelli bireyler kamusal haklardan yeteri derecede faydalanamamakta, yurttaşlık haklarından mahrum kalmaktadır.

gurkan-malatyanin-kadim-kulturunu-bursaya-tasidik

GÜRKAN: MALATYA’NIN KADİM KÜLTÜRÜNÜ BURSA’YA TAŞIDIK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da düzenlenen 4.Anadolu Günlerinde stant açtı. Malatya’nın tüm güzellikleri, her yönüyle Bursa'da tanıtıyor. Bursa'da 33 derneğin bir araya gelmesiyle kurulan BİLDEF tarafından düzenlenen Bursa 4. Anadolu Günlerinin açılış töreni Merinos Atatürk Kültür Merkezi Fuaye alanında düzenleniyor.

ulkuculer-bu-vatanin-sigortasidir

“ÜLKÜCÜLER BU VATANIN SİGORTASIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, 12. Eylül 1980 öncesinde ve 12 Eylül.1980 sonrasında şehit edilen Ülkücü Şehitleri, anarak “Ülkücüler Bu Vatanın Sigortasıdır” vurgusunu yaptı