AKP
AKP
pkk-kampinda-olen-kisiye-taziye-cadiri-kurdu

PKK Kampında Ölen Kişiye Taziye Çadırı Kurdu

Malatya Valisi Hulusi Şahin tarafından Yazıhan belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün, PKK kampında ölen terörist için İlçe sınırları içerisinde çadır kurulması ile ilgili yasal işlem başlattı mı?

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

keskinden-semercioglu-icin-taziye-mesaji

Keskin’den Semercioğlu için taziye mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Eski Malatya Belediye Başkanı Av. Seyhan Semercioğlu’nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

baskan-saribasin-sehit-icin-taziye-mesaji

Başkan Sarıbaş'ın Şehit için taziye mesajı

Hakkari'de hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 2 kahraman evladımızın şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrendik.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

gurkandan-sehit-askerler-icin-taziye-mesaji

GÜRKAN’DAN ŞEHİT ASKERLER İÇİN TAZİYE MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terör saldırısı sonucu şehit olan Malatyalı P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım ve P. Söz. Er Mustafa Ahmet Demir için taziye mesajı yayımladı.

baskan-samanlidan-taziye-mesaji

Başkan Samanlı'dan Taziye mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Milletvekili M.Celal Fendoğlu'nun kayınvalidesinin vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

taraftarlardan-denizlide-idlib-sehit-ailesine-taziye-ziyareti

Taraftarlardan Denizli'de İdlib şehit ailesine taziye ziyareti

Denizli deplasmanına giden Yeni Malatyasporlu taraftarlar, İdlib şehidi Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyon Dinar’da bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

baskan-duyardan-idlib-sehitlerine-taziye-mesaji

Başkan Duyar'dan İdlib şehitlerine taziye mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa DUYAR İdlib Şehitleri için taziye mesajı yayımladı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhandan-idlip-sehitlerine-taziye-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN'DAN İDLİP ŞEHİTLERİNE TAZİYE MESAJI

İdlip’te yaşananlar Ve neticesinde şehadete erişen kahramanlarımıza rahmetler diliyorum.

baskan-samanlidan-idlib-sehitlerine-taziye-mesaji

Başkan Samanlı'dan İdlib şehitlerine tazıye mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı İdlüb'te şehit olan mehmetçiklerimiz için taziye mesajı yayınladı. Başkan Samanlı mesajında;

bakan-ersoydan-sanatci-yildiz-kenter-icin-taziye-mesaji

Bakan Ersoy'dan Sanatçı Yıldız Kenter İçin Taziye Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro ve sinema sanatçısı Yıldız Kenter’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ekinciden-taziye-cadiri-tepkisi

Ekinci’den ‘taziye çadırı’ tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci seçim çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesinde ve Kültür Mahallesinde açık hava toplantısı düzenledi. Miting havasında geçen toplantılarda vatandaşların ilgisi büyüktü. Ekinci, Yeni Camii mevkisinde kendi paramızla bir çadır yaptırdık. Bunların çadırı 20 gündür aynı bölgede. Yeşilyurt Belediyesi’nin taziye çadırını seçim çalışması için kullanıyorlar. Taziye çadırına kendi fotoğraflarını yapıştırıp parti müziği dinletiyorlar. Taziye çadırına kadar düştü bu şebeke. Yazıklar olsun, hepimizin ortak malı olan belediyelerin mallarını kimseye hesap vermeden kullanıyorlar, dedi.