AKP
AKP
657-donum-araziye-coktuler-

657 Dönüm Araziye Çöktüler !

TARIM arazileri üzerine KAÇAK yapılanmada ÇIKAR amaçlı KAÇAK SU vb. işlemler ile GELİR elde ederek Toprak bütünlüğünün bozulmasına müsaade edip her türlü tarımın yapılmasına engel oldular ve kaçak yapılanmadan dolayı HAKSIZ KAZANÇ sağlandı.

kacak-gelir-elde-ediyorlar

KAÇAK GELİR ELDE EDİYORLAR!

Emirseyit belediye Başkanı Turan Kapan, mahkeme ve Danıştay kararları sonrası KAÇ adet KAÇAK binalara KAÇAK SU bağlattı ne kadar KAÇAK gelir elde etti?

tarim-fuarinda-sac-ekimi-

TARIM FUARINDA SAÇ EKİMİ !

TSO Başkanı Ali Çelik, Ekim işi olunca Kuaförün açtığı Saç EKİM işini tarım arazisi sınıfına mı aldı?

danistay-karari-yok-hukmunde-mi

DANIŞTAY KARARI YOK HÜKMÜNDE Mİ?

Tarım arazilerinin yok olmasına mahkeme kararlarının uyulmasına göz yuman Tokat Milletvekilleri, Vali, Belediye Başkanları, STK lar, Bürokratlar TARIM ın yok olmasına sebep oluyorlar

-danistay-son-noktayi-koydu-tarim-arazisi

DANIŞTAY SON NOKTAYI KOYDU ‘TARIM ARAZİSİ’

DANIŞTAY ın verdiği karar uyacak mı? İmara açılan TARIM alanlarını tekrar tarıma kazandıracaklar mı? Yoksa RANT ın peşinde koşmaya devam mı edecekler? İmara açılarak bina ve işyeri yapılan tarım arazileri üzerindeki binalar yıkılacak mı?

guven-kaldi-mi

GÜVEN KALDI MI?

Tokat’ta yapılması düşünülen Sanayi sitesi Yeri İle İlgili Son Durum Umutlar Yargıdan gelecek Arazi İle İlgili karar ve 2021 Şubat ayı Yatırım Programına Tekrar Alınma Kararının Çıkması.

baskan-sadikoglu-tarim-bakani-ile-bir-araya-geldi

Başkan Sadıkoğlu, Tarım Bakanı ile bir araya geldi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ankara Ticaret Borsası (ATB) Et Borsası’nı ziyaret etti.

gurer-tarim-ithalatci-ve---rantci-bir-anlayisla-yonetiliyor---

Gürer: “Tarım, ithalatçı ve rantçı bir anlayışla yönetiliyor”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Atatürk’ün yol göstericiliğinden uzaklaşmanın her alanda olduğu gibi ülke tarımını da sorunlu hale getirdiğini söyledi. Atatürk’ün ülkemizi tarımda da kendi kendisine yeten bir ülke olmanın yolunu açtığını belirten Gürer ancak bugün tarımın ithalatçı ve rantçı bir anlayışla yönetildiğini ifade etti.

tarimsal-uretimlerde-ilkleri-gercege-donusturuyoruz

“Tarımsal Üretimlerde İlkleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarımsal Üretim ve AR-GE sahamızda ki toplam 15 dönümlük alanda üretimini yaptığımız rulo çimlerimiz, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçemiz ile yeşil alanlarımızın sosyal yapısına farklı bir renklilik getirdi. Bir yandan belediye bütçesine ek gelir kazandırmış olurken diğer taraftan sağlam ve dayanıklı çimlerle yeşil alanlarımız daha renkli ve canlı kalacaktır.” diye konuştu.

kiraz-tarim-il-mudurlugune--seslendi

KİRAZ, TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE SESLENDİ.

Sanırım tarım il müdürlüğünün çalışmadığı yerlerden sorduk veya soruların cevapları zordu da herhangi bir açıklama gelmedi... Muhtarlara imzalattığınız kağıt kayısıda monilya hastalığını ve monilya hastalığından kaynaklı zararları ortadan kaldırmayacaktır.