canlı yayın
balikci-tekneleri-buyuksehir-belediyesi-tarafindan-denetlendi

BALIKÇI TEKNELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DENETLENDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Karakaya Baraj Gölü üzerinde balıkçılık yapan balıkçıların teknelerinin denetimlerini yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli tedbirleri alıyor. Denetimlerde, özellikle evrak kontrolü, can simidi, can yeleği, ilk yardım çantası ve yangın tüpünün olup olmadığı kontrol ediliyor

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

hafriyat-tasiyan-araclar-zabita-ekipleri-tarafindan-denetleniyor

HAFRİYAT TAŞIYAN ARAÇLAR ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN DENETLENİYOR

Daha temiz ve yaşanabilir bir Malatya için çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde hizmet ve yatırımlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprakları ve inşaat yıkıntı atıklarının hafriyat döküm sahası dışında herhangi bir noktaya dökülmemesi için Zabıta ekipleri çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

yangin-itfaiye-ve-guvenlik-kuvvetleri-tarafindan-kontrol-altina-alindi

Yangın İtfaiye ve Güvenlik Kuvvetleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Vali Aydın Baruş, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Araç muayene istasyonu arkasında boş arazi üzerinde bulunan kuru ot yangını sebebiyle olay mahalline giderek yetkililerden bilgi alarak gerekli talimatları verdi.

motas-tarafindan-65-yas-ustu-vatandaslara-mujde

MOTAŞ tarafından 65 yaş üstü vatandaşlara müjde

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN OTOBÜS BİNİŞ KARTLARI KULLANIMA AÇILDI

bakan-metin-gurdere-tarafindan-kaleme-alinan-anilar--

Bakan Metin Gürdere tarafından kaleme alınan ANILAR ..

Metin Gürdere, 1944 yılında Tokat’ta doğdu. 1966 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun oldu. 1966-1968 yılları arasında Tokat Bayındırlık Müdürlüğü’nde çalıştı. 1968-1970 döneminde askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 1983 yılına kadar Tokat’ta serbest inşaat mühendisliği ve müteahhitlik yaptı. 1980-1982 yılları arasında Tokat İnşaat Müteahhitleri İşveren Sendikası kurucusu; 1982-1983’de Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve üç çocuk babaısıdır

battalgazi-belediyesi-tarafindan-esnaflara-maske-dagitildi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN ESNAFLARA MASKE DAĞITILDI

Battalgazi’nin Farklı Bölgelerinde Maske Dağıtımı Devam Ediyor Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi.

kemerin-ses-getirsin-projesi-odulleri-vali-barus-tarafindan-verildi

“Kemerin Ses Getirsin” Projesi Ödülleri Vali Baruş Tarafından Verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Hayatı Korumak için Senin de Kemerin Ses Getirsin yarışmasında derece alan 4 öğrenci, ödülünü Vali Baruş’tan aldı.

tarihi-kentler-birligi-tarafindan-battalgazi-belediyesine-bir-odul-daha

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TARAFINDAN BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

TAHTALI HAMAM MÜZESİ, TKB TARAFINDAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ Restore edildikten sonra Türk hamam kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hamam müzesi olarak hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Tahtalı Hamam Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nden aldı.