canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-cocuk-trafik-egitim-parki-yeni-donem-faaliyetlerine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI, YENİ DÖNEM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

“Dört Yılda 24 Bin Öğrencimize Trafik Eğitimi Verdik” Hizmete girdiği 2016 yılından bugüne kadar 24 bin öğrenciye teorik ve pratik trafik eğitimlerinin verilmesini sağlayan Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemindeki faaliyetlerine yeniden başlarken, eğitim çalışmalarında pandemi kuralları üst seviyede uygulanıyor.

buyuksehir-zabita-ekiplerinden-trafik-denetimi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

buyuksehir-trafik-yeni-yerinde

BÜYÜKŞEHİR TRAFİK, YENİ YERİNDE

Malatya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü daha etkin faaliyet gösterebilmek için yeni yerine taşındı. 1200 metrekare açık alan 4 bin metreküp de kapalı alandan oluşan yeni yerde Trafik Müdürlüğü birimleri bir araya getirilerek daha kaliteli hizmet sunulmasına imkan sağlandı.

keskin-bayram-yolculugunda-hem-trafik-kurallarina-uyalim-hem-de-koronavirus-tedbirlerine-uyalim

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım"

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım" TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.

vali-barus-trafik-haftasi-dolayisiyla-maske-ve-dezenfektan-dagitti

Vali Baruş Trafik Haftası Dolayısıyla Maske Ve Dezenfektan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Trafik Haftası dolayısıyla Elazığ yolu uygulama noktasında sürücülere maske ve dezenfektan dağıttı.

trafikte-her-yil-daha-iyiye

“Trafikte Her Yıl Daha İyiye

Vali Aydın Baruş, Trafik Haftası olması dolayısıyla, yıl boyunca gayret gösteren, her türlü koşulda başarılı işlere imza atan trafik görevlilerini ödüllendirdi.

icisleri-bakani-soylu-2019-yilinda-trafik-kazalarinda-olum-yuzde-27-azaldi

İçişleri Bakanı Soylu: “2019 yılında trafik kazalarında ölüm Yüzde 27 azaldı

Trafik Haftası nedeniyle Ankara’da Akıncı Gişeleri’ndeki trafik kontrol noktasını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2019 yılında trafik kazalarında ölüm 2015’te 7 bin 530’dan, 2017’de 7 bin 427’den yüzde 27 azalarak 5 bin 473’e gerilemiştir

hekimhan-kaymakamligi-yazi-isleri-muduru-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti

Hekimhan Kaymakamlığı yazı İşleri Müdürü trafik kazasında hayatını kaybetti

Hekimhan Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bülent Kayar, trafik kazasında hayatını kaybetti.

kis-mevsiminde-alinacak-trafik-tedbirleri-toplantisi-yapildi

Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Vali Aydın Baruş başkanlığında “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri” toplantısı yapıldı. Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; Kış Mevsiminde oluşan olumsuz hava koşulları nedeni ile meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve trafik güvenliğine yönelik diğer olumsuzluklarda dikkate alınarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla alınacak tedbirler görüşüldü.

malatya-da-trafik-kazasi

MALATYA DA TRAFİK KAZASI.

Bu gün saat 16 civarlarında İnönü caddesi avm önünde iki aracın karıştığı trafik gazası meydana gelmiştir.

gelecek-kusaklara-trafik-bilincini-vermek-hedefleniyor

Gelecek kuşaklara trafik bilincini vermek hedefleniyor.

Bölgenin ilk trafik parkı’nda sezonun ilk eğitimi verildi Battalgazi Belediyesi yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Çocuk Trafik Eğitim Park’ındaki eğitim çalışmalarına başladı. Gelecek nesillere trafik bilincini aşılamak için hafta da iki gün okullarda eğitim gören çocuklara hem teorik hem de uygulamalı eğitim vermeye başlandı. Trafik Park bugün yeni eğitim çalışmalarına Bulgurlu Şehit Hamit Fendoğlu ilkokulu öğrencilerini ağırladı.