AKP
AKP
-turkiye-toplumunu-bekleyen-tehlike

TÜRKİYE TOPLUMUNU BEKLEYEN TEHLİKE!

Daha benzer pek çok şey ifade edilebilir. Ancak sadece bunların tahakkuk etmesi bile bir toplum için büyük bir musibettir.

zabita-toplumun-mal-ve-can-guvenligi-icin-gece-gunduz-calisiyor

ZABITA TOPLUMUN MAL VE CAN GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümü dolayısıyla Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay ve zabıta personelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ediyoruz. Zabıta Daire Başkanlığına gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

yesilyurt-belediyesi-iyilik-havuzu-projesiyle-toplumsal-dayanismaya-katki-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘İYİLİK HAVUZU’ PROJESİYLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SUNUYOR

“İyiliksever İle Yardıma İhtiyacı Olanı Buluşturan Örnek Bir Projedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüzün gözetiminde başlatılan ‘İyilik Havuzu’ projemiz, iyiliksever ile yardıma ihtiyacı olanı buluşturan örnek bir projedir.” diye konuştu.

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

berber-toplumun-temeli-ailedir

Berber: “Toplumun temeli ailedir”

Yeşilyurt Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubunun “2. Aile Okulu ve Kişisel Gelişim Seminerleri” başladı. Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Kent Konseyi, “İyi His Psikoloji ve Gelişen Birey Eğitim Derneği ile birlikte Yeşilyurt Kent Konseyinde yürütülecek olan farklı konularda alanında uzman 21 hocanın katılacağı toplamda 14 hafta sürecek olan seminerler yoğun katılımla başladı.

gelisen-toplumlarin-temelinde-bilgi-ve-egitim-vardir

“Gelişen Toplumların Temelinde Bilgi ve Eğitim Vardır”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların daha fazla kitap okumalarını teşvik edecek bir projenin hayata geçtiği, temizliği ve okul içi düzeniyle örnek gösterilen Sütlüce Şehit Seracettin Kılınç İmam Hatip Ortaokulu ile Sütlüce İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiler. Okul girişinde mahalle sakinleri, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Tüfenkçi ile Başkan Çınar, derslikleri ziyaret ederek kitap okuma noktasında büyük gayret gösteren öğrencilerle sohbet ettiler.

dinc-ve-diri-bir-toplumun-temeli-spordur

“Dinç Ve Diri Bir Toplumun Temeli Spordur”

Yeşilyurt Belediyesi, toplum sağlığı için yürüyüş yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla ‘Gelin Birlikte Yürüyelim’ sloganı altında ‘Yeşilyurt Yürüsün’ etkinliği düzenledi. Başkan Çınar, “ Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor çok önemlidir. Dinç ve diri bir toplumun temeli spordur.” dedi.

milletvekili-mehmet-celal-fendoglukadinin-turk-toplumunda-degerine-ve-onemine-dikkat-cekti

Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,Kadının Türk toplumunda değerine ve önemine dikkat çekti

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,Kadının Türk toplumunda değerine ve önemine dikkat çekerek , kadının ülke gelişiminde önemli bir faktör olduğunu belirtti.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.

baskan-gurkan-bilim-isiginda-birlik-dernegi-yonetimi-ile-biraraya-geldi--akdag-toplumu-kucaklayici-anlayisinizi-cok-degerli-buluyorum

BAŞKAN GÜRKAN, BİLİM IŞIĞINDA BİRLİK DERNEĞİ YÖNETİMİ İLE BİRARAYA GELDİ AKDAĞ, “TOPLUMU KUCAKLAYICI ANLAYIŞINIZI ÇOK DEĞERLİ BULUYORUM”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Bilim Işığında Birlik Derneği Başkanı Zeki Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Akdağ, Başkan Gürkan’ın toplumu kucaklayıcı bir yapısı olduğunu belirterek, “Sizin bu anlayışınızı ben çok önemsiyorum ve çok değerli buluyorum” dedi.