canlı yayın
yan-gel-yat-baskan

Yan Gel Yat Başkan

Başkanların akıl almaz öyküsü Elektrik, su, doğalgaz, çay, kahve bir yana bulundukları mekana da PARA ödemezler.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

devletimize-her-zaman-hesap-verdik

DEVLETİMİZE HER ZAMAN HESAP VERDİK

Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan'ın yapmış olduğu açıklamalarına cevap veren Tokat Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Bekçi, "Şahsıma ve esnafın gözbebeği teşkilatıma yapılmış büyük bir terbiyesizlik" ifadelerini kullandı.

oda-baskani-istifa-etti

ODA BAŞKANI İSTİFA ETTİ

BAKIŞ gazetesi olarak yayımlamış olduğumuz ‘ODA BAŞKANI HAKSIZ KAZANÇ MI SAĞLIYOR’ haber sonrası Tokat berberler ve kuaförcüler odası Başkanı Turan Ulaşlı gazetemiz genel yayın yönetmenine telefon ile ulaşarak TESOB ve AHİ evleri denetleme kurul üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

oyumu-akp-ye-verecegim

OYUMU AKP YE VERECEĞİM

Tokat CHP il Başkanı Duran Kum "Sayın Tayyip Erdoğan Tokat'tan belediye Başkan adayı olsun CHP li olarak oyumu AKP ye vereceğim"

tesob-baskani-mehmet-bekci-ile--bire-bir

TESOB BAŞKANI MEHMET BEKÇİ İLE ‘ BİRE BİR’

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, Tokat'ta yapımını gerçekleştirdiğimi AHİ evlerinin teslimatlarını yapmaya başladık. Sosyal tesislerimiz inşallah yılbaşında hizmete geçireceğiz.

kandile-turk-bayragi-dikilmeli

KANDİLE TÜRK BAYRAĞI DİKİLMELİ

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, Tokat’a gelen Akil adamlara akıl verdi. Bekçi tek çözümün kandile Türk bayrağını dikmekle olacağını vurguladı.

esnaf-fuara-razi-degil

ESNAF FUAR'A RAZI DEĞİL

Tokat/ TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, yetkililer ile görüştüğünü, rızalarının olmadığını ve esnafın mağdur olacaklarını belirtti.