AKP
AKP
ayak-tenisi-turnuvasi-1etabinin-final-maclari-nefesleri-kesti

AYAK TENİSİ TURNUVASI 1.ETABININ FİNAL MAÇLARI NEFESLERİ KESTİ

1966 Malatya Gençlik, Şampiyonluk İpini Göğüsledi Yeşilyurt Belediyesi ile A.S.K.F.Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri Müsabakalarında şampiyonluk ipini 1966 Malatya Gençlikspor göğüsledi.

malatyada-ilk-kez-duzenlenen-ayak-tenisi-turnuvasi-heyecanli-maclara-sahne-oluyor

MALATYA’DA İLK KEZ DÜZENLENEN AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANLI MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. Başkan Çınar, Malatya’da ilk kez düzenlenen alan Ayak Tenisi Turnuvasıyla gençlerin farklı yeteneklerini ön plana çıkardıklarını söyledi.

yesilyurt-belediyesi-ayak-tenisi-turnuvasiyla-sporseverlerle-bulusacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, AYAK TENİSİ TURNUVASIYLA SPORSEVERLERLE BULUŞACAK

“Eğlenceli ve Keyif Dolu Bir Turnuva Düzenleyeceğiz” Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi salgını nedeniyle faaliyetlerine geçici süreliğine askıya alan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesiyle ortaklaşa düzenleyeceği Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverlerle buluşacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecek yarışmada sporcular hünerlerini sergileyecekler