AKP
AKP
buyuksehir-belediyesi-temizlik-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde cadde ve sokakları köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte ediyor. Korona virüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Cadde ve Sokakların temizliğine de büyük önem veriyor.

yesilyurt-belediyesi-2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-2taksit-odemeleri-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 2.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

“2.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün: 30 Kasım” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 2.Taksit ödemelerinin başladığını, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2020 olduğunu söyledi.

2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-1taksit-odemeleri-icin-son-gun

2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN

“Veznelerimiz 30-31 Mayıs’ta Hizmet Verecek” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu açıklarken, Yeşilyurt Belediye veznelerinin 30 ile 31 Mayıs günleri arasında da hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

baskan-guderden-temizlik-personeline-1-mayis-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik Personeline 1 Mayıs Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görevi başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Ziyarette 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan Başkan Güder, temizlik işleri personellerine birde müjde vererek, önümüzdeki üç ay boyunca gıda yardımı yapılacağını belirtti.

baskan-guderden-temizlik-isleri-personeline-zam-mujdesi

Başkan Güder’den Temizlik İşleri Personeline Zam Müjdesi

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs (Covid-19) salgına karşı 7 gün 24 saat esasına göre bünyesinde çalışan temizlik işleri personellerinin maaşlarına ‘250’ TL zam yapacağını duyurdu.

yesilyurttaki-parklarin-temizlik-cevre-duzenlemesi-ve-yenileme-calismalari-suruyor

YEŞİLYURT’TAKİ PARKLARIN TEMİZLİK, ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

“Sağlıklı, Güvenli Ve Huzurlu Yaşam Alanlarına Sahibiz” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların sağlığı açısından risk oluşturabilecek durumları ortadan kaldırmak üzere parkların temizliği düzenli olarak yaparken, oyun gruplarını dezenfekte ediyor.

yesilyurt-belediyesinde-salginlara-karsi-temizlik-ve-dezenfekte-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SALGINLARA KARŞI TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Sağlıklı Yaşam İçin Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında ki hizmet binalarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, belediyede görevli personellerin yanı sıra iş ve işlemler için binalara gelen vatandaşlar, kolonya ile karşılanıyor. Bu arada virüs salgınından korunma yollarını içeren uyarı levhaları ise binaların farklı noktalarına yerleştirildi.

yesilyurt-belediyesinden-emlak-cevre-temizlik-ve-ilan-reklam-vergisi-uyarisi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİSİ UYARISI!

“Son Gün 31 Mayıs 2019” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2019 yılı Emlak Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğunu açıkladı.

baskan-cinar-temizlik-isler-mudurlugu-personeliyle-sahur-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE SAHUR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

“Personellerimizin Özverisi ve Fedakârlığı Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.

baskan-guder-turkiyenin-en-temiz-ilcelerinden-biri-battalgazidir

BAŞKAN GÜDER, “TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ İLÇELERİNDEN BİRİ BATTALGAZİ’DİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile sahurda bir araya geldi. Başkan Güder, “Malatya’nın temizliğini diğer illerle kıyasladığımızda, çok üst düzeyde bir temizliğin olduğunu görüyoruz” dedi.

KİRLETME İŞLERİ

Tokat belediyesine ait temizlik işleri görevlilerinde görev değişikliğimi oldu?