canlı yayın
tokat-tarihi-tashana-geleni-cin-carpiyor

TOKAT TARİHİ TAŞHAN’A GELENİ CİN ÇARPIYOR

Turizm de bir türlü önemli atılım yapamayan, yeterince tanıtılamayan ve, TOKAT’ta gelen Turistleri Tarihi TAŞHAN da CİN çarpıyor.

baskan-gurkan-tv-programinda-malatya-tarihini-ve-mutfak-lezzetlerini-tanitti

BAŞKAN GÜRKAN, TV PROGRAMINDA MALATYA TARİHİNİ VE MUTFAK LEZZETLERİNİ TANITTI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Habertürk Televizyonu’nda Asuman Kerkez’in sunumuyla yayınlanan ‘Tadında Hikâyeler’ adlı programına katıldı. Başkan Gürkan, Malatya’nın tarihini, tarihi yerlerini, Arslantepe Höyüğü’nü tanıttı. Başkan Gürkan ayrıca programda Malatya yemeklerinden Hırçikli Köfte’yi program sunucusu Asuman Kerkez ile birlikte yapıp pişirdiler.

cirmihtimizin-koklu-tarihi-tum-ihtisamiyla-yeniden-ayaga-kalkiyor

“Çırmıhtı’mızın Köklü Tarihi, Tüm İhtişamıyla Yeniden Ayağa Kalkıyor”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kadim Çırmıhtı’da gerçekleştirilen restorasyon ve dönüşüm projeleriyle tarihsel kimliğine yeniden kavuşan Tarihi Yeşilyurt Konakları başta olmak üzere hizmete giren müzeleri ve dönüşüm projesine tabi tutulan güreş sahasını inceledi.

tarihi-yesilyurt-konaklari-restorasyon-projeleriyle-farkli-bir-huviyete-kavustu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI, RESTORASYON PROJELERİYLE FARKLI BİR HÜVİYETE KAVUŞTU

“Kadim Çırmıhtı, Turizmin Gözdesi Olacak” Tarihi Yeşilyurt Konaklarının restorasyon ve dönüşüm projeleriyle farklı bir hüviyete kavuştuğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgemizin tarihsel ve kültürel miraslarının korunması, sahip çıkılması ve geleceğe taşınması adına gerçeğe dönüştürdüğümüz müzelerimiz, otelimiz ve yöresel ürünlerin hem tanıtımı hem de satışının yapıldığı mekanlarla Kadim Çırmıhtı’mız yakın zamanda turizmin gözdesi olacaktır.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-sinema-ve-seslendirme-sanatcisi-naci-tasdogeni-tarihi-konaklarda-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİNEMA VE SESLENDİRME SANATÇISI NACİ TAŞDÖĞEN’İ TARİHİ KONAKLARDA AĞIRLADI

“Yeşilyurt’un Tarihi Dokusuna Hayran Kaldım” Yeşilyurt Belediyesi, Film çekimleri için İlimizde bulunan, sinema ve seslendirme sanatçısı Naci Taşdöğen’i Kent Belleği Müzesi, Kahve Konağı ve Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinde misafir etti.