canlı yayın
buyuksehir-tecirli-ve-dedekargin-mahallelerinin--yol-iyilestirme-ve-genisletme-calismalarini-tamamladi

BÜYÜKŞEHİR, TECİRLİ VE DEDEKARGIN MAHALLELERİNİN YOL İYİLEŞTİRME VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi, hem kırsalda hem şehir içi ulaşımında gerçekleştirdiği yol açma, genişletme, bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Mevsim koşullarının elverdiği ölçüde kırsalda büyük bir yatırım gerçekleştiren Yol ve Altyapı Daire Başkanlığı ekipleri bu noktada Tecirli ve Dedekargın Mahallelerinin yol iyileştirme ve genişletme çalışmalarını tamamladı

itfaiyenin-balik-adamlari-egitimlerini-tamamladi

İTFAİYENİN BALIK ADAMLARI EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Malaya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri daha hızlı ve etkin hizmet verebilmek için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Yangın, kaza ve doğal afetlere anında müdahale eden Malatya İtfaiyesi su altında da başarılarını eğitim kampında bir kez daha gösterdi.

baskan-cengiz--hasar-goren-yollarimizin-bakim-ve-onarim-calismasini-tamamladik

Başkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık.

aşkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık. Hemşehrilerimize daha iyi ulaşım imkanı sunabilmek için yeni yollar yapılıyoruz.

buyuksehir-anayurt-bulvarini-tamamladi

BÜYÜKŞEHİR, ANAYURT BULVARI’NI TAMAMLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları gerçekleştirilen Anayurt Bulvarının ikinci etabı da devreye alındı. Anayurt Caddesi’ni Sivas Yolu üzerindeki kavşakla Özsan Sanayi Sitesine bağlayan ikinci etap çalışması trafiğe nefes aldırıyor.

battalgazi-belediyesi-temmuz-ayi-meclis-toplantisini-tamamladi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

GÜDER: “ALINACAK KARARLAR VATANDAŞIMIZIN LEHİNE OLMALI” Battalgazi Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı 2. oturumu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapıldı. Battalgazi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Güder, alınan ve alınacak kararların mutlaka milletimizin lehinde olmasına özen gösterileceğini ifade etti.

buyuksehir-belediye-meclisi-ekim-ayi-toplantilarini-tamamladi

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamladı

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTINA DESTEK Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısının son birleşimi 15 Ekim 2019 – Salı günü, Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, Başkanlık etti.