canlı yayın
yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

buyuksehir-erkek-voleybol-takimindan-baskan-gurkana-ziyaret

BÜYÜKŞEHİR ERKEK VOLEYBOL TAKIMINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

GÜRKAN: SİZLERİ EFELER LİGİ’NDE GÖRMEK İSTİYORUZ Malatya Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan ile bir araya gelen voleybol takımında yeni transfer Ali Berke için imza töreni düzenlendi. Gürkan sporculara ve teknik heyete hitaben yaptığı konuşmada; “Malatya’nın her alanda yeri zirvede olmaktır. Sizleri de önümüzdeki sezon voleybolun en üst yeri olan Efeler Ligi’nde görmek istiyoruz” diyerek, takımdan şampiyonluk istedi.

baskan-kilictan-kadin-hentbol-takimina-destek--oguzelinin-gururu-oldular

BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK OĞUZELİ’NİN GURURU OLDULAR

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, Oğuzeli HEM SK Kadın Hentbol Takımı ve takım antrenörleri yer aldı.

yesilyurt-belediyesi-iha-yarismasinda-turkiye-birincisi-olan-ebabil-takimina-sponsor-oldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İHA YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN EBABİL TAKIMINA SPONSOR OLDU

“Ülke Olarak Başlattığımız Teknoloji Hamlesi Yerelde De Hızla Devam Ediyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TEKNOFEST2020 TÜBİTAK Liselerarası (İHA) Yarışmasının Sabit Kanat Uçuşunda 300 takım arasında Türkiye birincisi olan Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ebabil Takımının gösteri uçuşunu izledi

malatya-buyuksehir-belediyesi-voleybol-takimi-1-lige-yukseld

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, 1. Lige Yükseld

GÜRKAN: BU GURUR HEPİMİZİN Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

gures-milli-takim-kampina-davet-edildiler

GÜREŞ MİLLİ TAKIM KAMPINA DAVET EDİLDİLER

24 Ocak – 06 Şubat 2020 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan Grekoromen Güreş Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan ilimiz sporcusu Hamza KURAK Milli Takım Kampına davet edildi.

yanlisliklar-takimi-dibe-vurdu

Yanlışlıklar takımı dibe vurdu…!

Öyle bir kadro ki akıllara zarar…Ankaragücü belliki beraberlik yeter düşüncesindeydi nitekim bizimkiler ve teknik heyet dedi ki; olur mu canım 1 puan alın size kebap gibi 3 puan.. Oysaki bizler bu yönetimin amatör olduğunu yıllar önce söyleyip durduk. Biri de çıkıp demedi ki (futboldan anlayan olmadığı için) yahu Adil Gevrek sen ne yapıyorsun…?

bu-takima-ne-oldu

BU TAKIMA NE OLDU.....?

Belki de maç trafiğinin yoğun oluşu ve akabinde dinlenemeden 1 hafta içerisinde 3 maç yapmak. Belki de takım içinde her hafta teknik direktörümüzün rakip takıma göre taktiksel düşüncelerden dolayı futbolcu değişiklikleri ve futbolcuların yedek kalmasından kaynaklanan sorunlar…

baskan-cinar-kick-boks-erkek-a-milli-takim-sporcularini-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, KICK-BOKS ERKEK A MİLLİ TAKIM SPORCULARINI AĞIRLADI

“Zorlu Maçlara Yakınca Yaşam ve Spor Merkezinde Hazırlanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kariyerlerinde Avrupa Kupası ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Kıck-Boks Erkek A Milli Takım sporcularını makamında ağırladı. Milli Sporcular, Başkan Çınar’a boks eldiveni hediye ettiler.

malatya-bayan-futbol-takimindan-baskan-gurkana-ziyaret

MALATYA BAYAN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Malatya Bayan Futbol Takımı yönetici ve oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Öğretmenler Kupası Bölge Müsabakalarında Dereceye Giren Takımlarımız Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

İlimizde gerçekleştirilen Türkiye Öğretmenler Kupası Doğu Anadolu Bölge Müsabakalarında dereceye giren öğretmenlerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

buyuk-takimlarin-transfer-cilginligi

Büyük Takımların Transfer Çılgınlığı

Süperliğimizin üç büyük takımları diye adlandırılan Galatasaray,Fenerbahçe,ve Beşiktaş gibi takımlarımızın her yıl kadrolarına güç katmak için yaptıkları transferlere bir göz attığımızda alınan futbolculara verilen milyonlarca dolarların heba olduğunu çok rahatlıkla görüyoruz çünkü takımların lig ve avrupadaki performanslarına baktığımızda çok büyük bir başarısızlığın ortada olduğunu rahatca görebiliyoruz.

--basari---sergeninmi--yoksa-takiminmi

BAŞARI SERGENİN'Mİ YOKSA TAKIMIN'MI

Malatya spor sergen hocayla anlaşma imzaladıktan sonra sürekli gündeme gelen ve spor severlerin sık kullandığı sergen hoca ne yapar başarılı olurmu üç beş hafta sonra gider mi gibi söylenti Malatya’yı sardı bizlerde siz taraftarlarımız için araştırdık.

bu-takim-ya-ligden-cekilsin-veya-bir-ana-dolu-iline-devredilsin-

Bu takım ya ligden çekilsin veya bir Ana dolu iline devredilsin

Her şeye doymuş futbolcuları bünyesinde tutan seyircisi olmayan Başak şehir sporun ne işi var Süperlig

buyuksehir-belediyespor-kick-boks-takimi-milli-takima-sporcu-gonderdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KİCK BOKS TAKIMI MİLLİ TAKIMA SPORCU GÖNDERDİ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Erkek Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında, Malatya’nın yüzünü güldürdü.

yesilyurt-gorme-engelliler-spor-kulubu-atletizm-takimi-madalyalari-topladi

YEŞİLYURT GÖRME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ ATLETİZM TAKIMI, MADALYALARI TOPLADI

“Türkiye Şampiyonasında Kentimizi Başarıyla Temsil Ettik” Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, “ Türkiye Atletizm Şampiyonasına katılan sporcularımızın elde ettikleri başarılar göğsümüzün kabarmasına neden oldu. Malatya’yı Türkiye Şampiyonasında en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.