canlı yayın
soylemez-karar-gozden-gecirilmeli

Söylemez; 'KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ'

Malatya EBS Şube Başkanı Hüseyin Söylemez; MEB diğer öğretmenler için gördüğü riski okul öncesi öğretmenleri için neden görmemektedir?

soylemez-darbecilerin-karsisindayiz

Söylemez; 'DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ'

GELENEĞİMİZDE VESAYETE, GELECEĞİMİZDE DARBEYE YER YOK; MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ

soylemez-aile-butunlugunu-koruyan-karar-verildi

Söylemez, Aile Bütünlüğünü Koruyan Karar Verildi

Eşi Kırıkkale’de görev yapan davacının Malatya Akçadağ ilçesinde görevine devam etmesi halinde aile bütünlüğünün bozulacağı açık olup, bu durumun davacı ve eşi için telafisi güç neden olacağı açıktır.

turkumuz-dunyayi-kardes-bilendir-gokleri-insanin-ortak-tarlasi-28-yillik-destan

TÜRKÜMÜZ DÜNYAYI KARDEŞ BİLENDİR GÖKLERİ İNSANIN ORTAK TARLASI 28 YILLIK DESTAN

EBS Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,Mehmet Akif İnan’ın “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/ Gökleri insanın ortak tarlası” dizelerinde idealize edilen söylemi eyleme geçiren programımız, ülke sınırlarının ötesinde evrensel bir ilgi ve heyecanla karşılık bulmuştur

ebs-akademi-aciliyor-

EBS AKADEMİ AÇILIYOR

Malatya E.B.S şube Başkanı Hüseyin Söylemez, “Sınav varsa eğitim ve Eğitim-Bir-Sen var, Eğitim-Bir-Sen varsa mutlaka başarı var” olduğunu belirtti.

-egitim-bir-sen-baskanlar-kurulu-sonuc-bildirgesi

EĞİTİM BİR SEN BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

Eğitim-Bir-Sen 47. Başkanlar Kurulu Toplantısı Kızılcahamam’da yapıldı.

duyarli-olmali-

DUYARLI OLMALI !

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1No'lu Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Hangi kurum ve kademede olursa olsun adaletsiz, haksız uygulamaların hesabının yetkili sendika ve yetkili siyasete sorulduğu gerçeğinden hareketle biz Memur-Sen- Eğitim-Bir-Sen olarak sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz!!!!!

soylemez-emegin-hakki-verilmeli

SÖYLEMEZ, "EMEĞİN HAKKI VERİLMELİ"

Malatya Memur Sen İL temsilcisi Hüseyin Söylemez yapmış olduğu basın açıklamasında; Hepinizin yakından takip ettiği ve bildiği gibi 5. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri,1 Ağustos günü gerçekleştirilen ilk oturumla başladığını belirtti