canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-cinarin-81-ilde-81-okula-kayisi-hediye-sozu-gercege-donustu

BAŞKAN ÇINAR’IN ‘81 İL’DE 81 OKULA KAYISI’ HEDİYE SÖZÜ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

“Çocuklarımız Kayısıyı Yiyecek, Zihinleri Daha da Açılacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın, pandemi salgınının ülkemizde ilk görüldüğü dönemlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Twitter üzerinden yayınladığı ‘Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü o güne özel olarak 40 dakika yapacağız’ şeklindeki paylaşımından sonra 81 İl’de ki 81 Okula kayısı gönderme sözü gerçeğe dönüştü

baskentte-intihar-girisimi-fendoglu-ikna-etti-gurkan-is-sozu-verdi

Başkentte intihar girişimi! Fendoğlu ikna etti; Gürkan iş sözü verdi

Ankara’nın Çankaya ilçesi Balgat Mahallesi’nde Dostlar Sitesi’nde 10 katlı bir binanın çatısına çıkan Ali A. İsimli şahıs intihar teşebbüsünde bulundu.

aylin-cesurdan-iktidara-3600-sozu-verdiniz-tutun

AYLİN CESUR’DAN İKTİDARA: “3600 SÖZÜ VERDİNİZ, TUTUN”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplamasını isteyerek iktidara 3600 sözünü hatırlattı.