canlı yayın
kizilay-baskani-ramazan-soylunun-aci-gunu-ablasi-hakka-yurudu

Kızılay Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü; ablası hakka yürüdü

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü…Başkan Soylu’nun bir süredir rahatsız olan ablası vefat etti.

soylu--malatyada-rekor-bagis-bekliyoruz

Soylu : Malatya'da rekor bağış bekliyoruz

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, bu yılda Kurban Bayramında vekalet ile kurban bağışı alacaklarını söyleyerek, 'Vekaletle kurban kesim bedeli yurt içi için bin 50 lira, yurt dışı için 850 lira olarak belirledik' dedi.

icisleri-bakani-soylu-2019-yilinda-trafik-kazalarinda-olum-yuzde-27-azaldi

İçişleri Bakanı Soylu: “2019 yılında trafik kazalarında ölüm Yüzde 27 azaldı

Trafik Haftası nedeniyle Ankara’da Akıncı Gişeleri’ndeki trafik kontrol noktasını ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2019 yılında trafik kazalarında ölüm 2015’te 7 bin 530’dan, 2017’de 7 bin 427’den yüzde 27 azalarak 5 bin 473’e gerilemiştir

bakan-soylu-ben-bunu-ongormedim-deyip-o-geceyi-anlatti-elestirileri-hakaretleri-kabul-ettim

Bakan Soylu 'Ben bunu öngörmedim' deyip o geceyi anlattı: Eleştirileri, hakaretleri kabul ettim

çişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında, "Zamanlaması açısından alınan karar, bakanlığımıza ait bir karardır. Bir kez daha söylüyorum: Eleştirileri aldım kabul ettim. Hakaretleri de kabul ettim" derken, "Bir buçuk-iki saatlik bir süreçte bazı kısıtlı bölgelerde bir yığılma oldu. Çok sınırlı sayıda bir birikme oldu. Doğrudur. Ben bunu öngörmedim. Tecrübem var. Ama yine de o saatteki bu çok sınırlı birikmenin büyük bir problem oluşturacağını düşünmüyorum" ifadelerini de kullandı.

bakanlar-soylu-ve-bakan-kurum-malatyada

Bakanlar Soylu ve Bakan Kurum Malatya'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da, deprem değerlendirme toplantısına katıldı.

kizilay-baskani-soylu-deprem-sonrasi-yapilan-calismalar-hakkinda-bilgilendirme-toplantisi-yapti

Kızılay Başkanı soylu deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu bugün düzenlediği basın toplantısında -, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

baskan-soyludan-uc-yillik-hedef

Başkan Soylu'dan üç yıllık hedef

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’yu ziyaret eden , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Kızılay Malatya şubesi olarak yapılan çalışmalar ve önümüzdeki üç yıllık hedef planlarını sordu Ana Sayfa / Haberler / Malatya 12 Eylül 2019 16:38

bakan-soylu-mucadeleye-molami-verdi

Bakan Soylu Mücadeleye Molamı Verdi?

Bakan Soylu sadece ekranlarda, medyada mı esip gürlüyor, bu yapılanların hiç birini mi kaale almıyor yoksa PKK ya terör örgütüne finansal desteğe göz yuman emniyet güçlerini mi koruyor.

cemal-incesoyluer

CEMAL İNCESOYLUER

Öyle bir geçer zaman ki…