AKP
AKP
sosyal-tesisler-ve-hali-sahamiz-yesiltepenin-sosyal-hayatina-renklilik-getirecek

“Sosyal Tesisler ve Halı Sahamız, Yeşiltepe’nin Sosyal Hayatına Renklilik Getirecek”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe Merkez Fatih Mahallesinde 12 bin 626 metrekare alanda hizmete girecek olan ‘Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Saha’ projesinin Yeşiltepe’nin sosyal ve sportif hayatına büyük bir canlılık kazandıracağını söyledi. Yeşilyurt’un en kalabalık bölgelerinden olan Yeşiltepe’nin gerek fiziksel gerekse de sosyal, kültürel, eğitim ve sportif yönden gelişim düzeyini artıracak dev yatırımlara yoğunlaşan Yeşilyurt Belediyesi, mimari yapısı, iç ve dış tasarımı, sosyal tesisleri, oyun alanları ve halı sahasıyla farklı bir konsepte sahip ‘Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Saha’ projesini hizmete sunmaya hazırlanıyor.

yesilyurtta-yasam-dolu-sosyal-konut-yukseliyor

“Yeşilyurt’ta Yaşam Dolu Sosyal Konut Yükseliyor”

Yeşilyurt’taki yaşam kalitesini artıracak yatırımlarına aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesinin, deprem kuşağında ki Malatya’da sağlam, dayanıklı ve modern yaşam alanlarının sayısını artırmak adına planlamaya aldığı Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 9 bin 460 metrekare alandaki ‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesinin yapım işi hız kesmeden devam ediyor.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.