canlı yayın
battalgazi-belediye-personeline-is-gubattalgazi-belediye-personeline-is-guvenligi-seminerivenligi-semineri

BATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜBATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİVENLİĞİ SEMİNERİ

Battalgazi Belediyesi, personeline yönelik ‘İş Sağlığı ve Güvenliği‘ eğitim semineri düzenledi. Eğitimi veren uzmanlar tarafından, iş güvenliğini tehdit eden unsurlar, risk analizi ve riskleri ortadan kaldıracak tedbirlere ilişkin önemli bilgiler verildi.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

arslantepede-sona-yaklasildi

ARSLANTEPE’DE SONA YAKLAŞILDI

Başkan Güder: “Malatya’nın marka değerini yükseltmek için çalışıyoruz” Arslantepe Höyüğü’nün Dünya Kültür Miras Listesine alınması için tavsiyede bulunmak ve 2020 yılındaki UNESCO değerlendirmesine rapor hazırlamak için ICOMOS adına Portekiz’den Malatya’ya gelen Uzman Heyet, incelemelerini tamamladı.

malatya-spordan-son-dakika-golu

MALATYA SPORDAN SON DAKİKA GOLÜ

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5. hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a son dakikada attığı golle berabere kaldı. Mücadelenin ilk yarısı misafir ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona ererken Guilherme’nin 89. dakikada attığı golle 1-1 berabere kaldı.

ekst-sonbaharda-sanat-dedi

EKST SONBAHAR,DA SANAT DEDİ

Sonbaharda Sanat etkinliği, EKST genel başkanı yazar Tiyatrocu, Erdem Kaya, nın sunumuyla başladı.

chp-parti-meclisi-sivas-kongresi-100-yildonumu-sonuc-bildirisi

CHP PARTİ MECLİSİ SİVAS KONGRESİ 100. YILDÖNÜMÜ SONUÇ BİLDİRİSİ

Bugün, Sivas Kongresi’nin 100. yıldönümünü gururla kutluyoruz. Sivas Kongresi, esaret ve tahakküm altında yorgun düşmüş ve fakirleşmiş büyük bir milletin, emperyalistlerin manda ve himayesini reddederek, tüm güçlerini tam bağımsızlık için birleştirdiği ve milli iradeyi tek kurtarıcı olarak ilan ettiği bir büyük şahlanıştır

-gazeteci-karaduman-son-yolculuguna-ugurlandi

Gazeteci Karaduman Son Yolculuğuna Uğurlandı

Malatya'nın Duayen Gazetecisi Karaduman Son Yolculuğuna Uğurlandı

buyuksehir-belediyesini-ziyaret-eden-son-basbakanimiz-binali-yildirim

Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden son Başbakanımız Binali Yıldırım,

MALATYA BİRLİĞİN BERABERLİĞİN TAMİNATI BİR İL Türkiye Cumhuriyeti Devletinin son Başbakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Sosyal Medya üzerinden yapılan bir davet üzerine gençler ile buluşmak üzere geldiği Malatya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

buyuksehir-belediye-temmuz-ayi-meclis-toplantisi-sona-erdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI SONA ERDİ

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı II. Birleşimi 12 Temmuz Cuma günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret belirterek toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanarak kabul edilmesinden sonra, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

calik-siyasette-onemli-olan-makamlar-gittikten-sonra-davaya-sahip-cikabilmektir------

Çalık: “Siyasette önemli olan makamlar gittikten sonra davaya sahip çıkabilmektir”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Makamlar esnasındayken görev yapmak, sorumluluklar almak ve sorumluluklarımızı yerine getirmek bizim boynumuzun borcu . Ama en önemlisi; sorumluluklar, makamlar gittikten sonra da davaya, lidere, partiye, memlekete sahip çıkacak adımları atabilmektir” dedi.

kalp-krizi-sonucu-vefat-eden-asker-topraga-verildi

KALP KRİZİ SONUCU VEFAT EDEN ASKER TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Piyade Uzman Çavuş Ali Tiryaki Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı

battalgazi-belediye-personeline-yangin-sondurme-egitimi-verildi

BATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN SÖNDÜRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Battalgazi Belediyesi personellerine yönelik 'Temel Yangın Eğitimi' verildi. Yangın esnasında dikkat edilmesi ve nelerin yapılması gerektiği konusunda verilen eğitimin ardından, Battalgazi Belediye bahçesinde yangın söndürme uygulaması yapıldı.

calik--beraberce-yol-almaya-sonuna-kadar-kararliyiz---

Çalık: “Beraberce yol almaya sonuna kadar kararlıyız”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yazihan ilçesinde katıldığı iftar yemeğinde, “Beraberce yol almaya sonuna kadar kararlıyız” dedi.

evkur-yeni-malatyasporda-11-futbolcunun-sozlesmesi-sona-eriyor

Evkur Yeni Malatyaspor'da 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

Süper Lig'in son haftasında Bursaspor'u yenmesi halinde Avrupa kupalarına katılacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da 31 Mayıs itibariyle 11 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

baskan-cinar-temizlik-isler-mudurlugu-personeliyle-sahur-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE SAHUR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

“Personellerimizin Özverisi ve Fedakârlığı Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.

ekinci-anket-sonuclarinda-yuzde-62-ondeyiz-vurgusu

Ekinci, “Anket sonuçlarında yüzde 6,2 öndeyiz” vurgusu

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Battalgazi de bulunan Bulutlu, Hisartepe, Tanışık, Pelitli, Alhanuşağı, Düzyol, Erenli, Merdivenler ve Şişman mahallerini ziyaret etti. Yoğun bir seçim çalışması yürüten Ekinci, mahalle ziyaretlerinden sonra Yıldıztepe Mahallesinde bir toplantı düzenledi. Burada konuşan Ekinci, Son yaptığımız ankette 6,2 puan öne geçtik. İnşallah seçimi kazandık, dedi.

ekinci-31-mart-aksami-bu-adaletsiz-duzen-son-bulacaktir

Ekinci: “31 Mart akşamı bu adaletsiz düzen son bulacaktır”

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, İsmet Paşa Caddesinde toplantı düzenledi. Toplantıya halk tarafından yoğun ilgi gösterilirken aynı zamanda İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak katıldı.

31-marttan-sonra-istikrar-devam-edecek

31 Mart'tan sonra istikrar devam edecek"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "31 Mart seçimi neden çok önemli, seçimlerden sonra en az 4,5 yıl seçim olmayacak. Bu süre zarfında kesintisiz hizmet yapacağız. Aynı zamanda 31 Mart'tan sonra istikrar devam edecek" dedi.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.

bilisim-alt-yapimizi-en-son-teknolojiyle-guclendirdik

“Bilişim Alt Yapımızı En Son Teknolojiyle Güçlendirdik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bilgi ve iletişim teknolojik alt yapılarını daha verimli hale getirmek adına dünyada hızla büyüyen HyperConverged mimarisini sunan Nutanix’i kullanan ilk belediye olduklarını söyledi.