canlı yayın
-egitim-bir-sen-baskanlar-kurulu-sonuc-bildirgesi

EĞİTİM BİR SEN BAŞKANLAR KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

Eğitim-Bir-Sen 47. Başkanlar Kurulu Toplantısı Kızılcahamam’da yapıldı.

-egitim-bir-senden-donem-sonu-degerlendirmesi

EĞİTİM BİR SEN’DEN DÖNEM SONU DEĞERLENDİRMESİ

Eğitim Bir Sen Tokat 1 No’lu Şube Başkan Vekili Abdurrahman İlhan’dan dönem sonu değerlendirmesi

turkiye-egilimleri-arastirmasinin-sonuclari-aciklandi

'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı

Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın 2019 yılı sonuçları açıklandı. 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen ve Türkiye’nin gündemi ile geleceğe yönelik olası sorunlara kamuoyunun bakışını tespit eden araştırma 26 ilde 18 yaş üzeri bin kişiyle yapıldı.

battalgazi-belediyesi-personeline-hizmet-ici-egitim

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Battalgazi Belediyesi, bünyesinde çalışan personellerin yaşanan gelişmelere ayak uydurması amacıyla düzenlediği “Kamu İhale Mevzuatı, Personel Mevzuatı ve Kamu Mali Yönetim Mevzuatı” konulu hizmet içi eğitim semineri devam ediyor.

vali-barus-kaza-yapan-il-goc-personelini-hastanede-ziyaret-etti

Vali Baruş Kaza Yapan İl Göç Personelini Hastanede Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 12 Ocak günü görev dönüşü Doğanşehir yolunda kaza yaparak hastaneye kaldırılan İl Göç İdaresi Personelleri Kadir Bakırcı ve Selçuk Ürkmez’i tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Hastanesinde ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Ali Beytur ve doktorlardan durumları hakkında bilgiler aldı.

malatyada-trafige-kayitli-arac-sayisi-kasim-ayi-sonu-itibariyla-176-392-oldu

Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 176 392 oldu.

Ülkemizde trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 23 170 769 oldu. Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 176 392 oldu. Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 126 430 oldu. Bingöl’de trafiğe kayıtlı araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 17 169 oldu.

vali-barustan-yilin-son-gunu-ziyaretleri

Vali Baruş’tan Yılın Son Günü Ziyaretleri

Vali Aydın Baruş, 2019 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

milletvekili-calik-asgari-ucret-gorusmelerinde-sona-gelindi

Milletvekili Çalık, “Asgari Ücret Görüşmelerinde Sona Gelindi.”

şçilerin ve iş verenlerin merakla beklediği asgari ücret için bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık; “Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanımızın koordinasyonda ve işveren sendikalarımızın beraberce yürütmüş oldukları bir süreç. Sona doğru yaklaşıldı. İnşallah hem işçilerimizin, hem işverenlerimizin ortak mutabakatıyla bir karar verilecek” dedi.

turkiye-kupasi-son-16-turu-eslesmeleri-belli-oldu

Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şevik ve kulüp temsilcileri katıldı.

2019-yilinin-son-meclis-toplantisi-yapildi

2019 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı 13 Aralık Cuma günü yapılan II. Birleşimle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık etti.

131-ekip-386-personelle-okullara-siki-denetim

131 Ekip 386 Personelle Okullara Sıkı Denetim

Vali Baruş Tedavi Görev Polis Memurunu Ziyaret Etti

131-ekip-386-personelle-okullara-siki-denetim

131 Ekip 386 Personelle Okullara Sıkı Denetim

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe Emniyet Müdürlükleri personelinden oluşan 131 ekip, 386 personel katılmıştır. Ana Sayfa / Haberler / Asayiş 12 Aralık 2019 19:54

son-gun-31-aralik-kullanmassaniz-paraniz-silinebilir

Son gün 31 Aralık kullanmassanız Paranız silinebilir

Söz konusu tarih itibariyle puanların kullanılmaması halinde 1 Ocak itibarıyla toplanan ve karşılığı para olan bu puanlardan bankaya ya da kartı veren markaya kalıyor.

malatyada-trafige-kayitli-arac-sayisi-ekim-ayi-sonu-itibariyla-176-175-oldu

Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 176 175 oldu.

Ülkemizde trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 23 153 556 oldu. Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 176 175 oldu. Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 126 255 oldu. Bingöl’de trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 17 271 oldu.

kayisi-agaclarinda-sonbahar-mucadelesi

Kayısı Ağaçlarında Sonbahar Mücadelesi

Dünyaca tanınmış ve milli ekonomiye katkısı olan kayısı, İlimiz çiftçilerinin en önemli gelir kaynağını teşkil etmektedir. Sayın kayısı üreticileri; ilimiz için çok önemli olan kayısı ağaçlarında her yıl görülen hastalıklarla bilinçli bir mücadele etmek başta gelen göreviniz ve menfaatiniz icabıdır. Sonbaharda Yaprak delen (Çil), Bakteriyel Kanser ve Zamklanma Hastalığına karşı koruyucu olarak mücadele yapılmalıdır.

unlu-oyuncu-selcuk-yontem-yillar-sonra-ilkokulunu-ziyaret-etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yıllar sonra ilkokulunu ziyaret etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, 59 yıl önce ilkokula başladığı Malatya'daki okulunu ziyaret etti. Duygulu anlar yaşayan Yöntem'i öğrenciler coşkuyla karşıladı.

kadina-siddetle-odul-gibi-cezalara-son-veren-teklif

Kadına Şiddetle Ödül Gibi Cezalara Son Veren Teklif

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın hazırladığı 2 kanun teklifi, kadına şiddet uygulayan şahısları adeta ödüllendiren cezai uygulamaların önüne geçilmesini hedefliyor.

battalgazi-belediye-personeline-ilkyardim-egitimi-verildi

BATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Güder: “70 personelimiz ‘ilkyardımcı belgesi’ alacak Battalgazi Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hükümleri gereğince çeşitli birimlerde görev yapan personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi veriyor. İlk yardım eğitimini yakından takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilk yardım eğitimlerinin önemine değindi.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

calik-malatyasporumuza-bugun-de-sonuna-kadar-destek-veriyoruz-yarin-da-verecegiz

Çalık: “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor’a yönelik oyunları bozacaklarını ifade ederek, “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz.” dedi.