canlı yayın
esenlik-belsos-ve-megsas-personeli-65-yas-ve-ustu-vatandaslarin-taleplerine-cevap-verecekler

ESENLİK, BELSOS VE MEGSAŞ PERSONELİ 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE CEVAP VERECEKLER

- Başkan Gürkan, “ESENLİK şirketimizin almış olduğu kararla, WhatsApp ve telefon hatları ile özellikle 65 yaş ve üzeri olan vatandaşlarımızın evlerine talep ve istekleri doğrultusunda ESENLİK’te çalışan personeller tarafından bizzat evlerine talep ettikleri ürünlerin servisi yapılacaktır.”

buyuksehir-belediye-personellerinden-saglik-calisanlarina-destek

Büyükşehir Belediye Personellerinden Sağlık Çalışanlarına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde hızla yayılan korona virüsüne karşı gecesini gündüzüne katarak, her türlü fedakârlığı yapan sağlık çalışanlarını unutmadı.

hem-hasta-hem-de-calisan-personellerimizin-sagligini-koruyoruz

Hem hasta hem de çalışan personellerimizin sağlığını koruyoruz

Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi, korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında hastaneyi dezenfekte etti.

kayserispor---yeni-malatyaspor-mac-sonucu-2---1

Kayserispor - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 2 - 1

üper Lig Cemil Usta Sezonu 26. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın maçında Hes Kablo Kayserispor, sahasında BtcTürk Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti.

calik-dunyada-depremden-45-gun-sonra-yeni-konut-ihale-surecini-baslatma-ornegi-azdir-bunu-turkiye-basardi

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı”

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

cengizden-deprem-sonrasi-baskan-gudere-gecmis-olsun-ziyareti

CENGİZ’DEN DEPREM SONRASI BAŞKAN GÜDER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi ve Kuluncak’ta ki yatırımlar konuşuldu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i makamında konuk etti.

denizlispor---yeni-malatyaspor-mac-sonucu-2---0

Denizlispor - Yeni Malatyaspor maç sonucu: 2 - 0

Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Denizlispor sahasında Yeni Malatyaspor'u Mustafa Yumlu ve Barrow'un golleri ile 2-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla ev sahibi takım puanını 27 yaparken konuk Yeni Malatyaspor üst üste 6. yenilgisini aldı.

av-sezonu-sona-erdi

Av Sezonu Sona Erdi

019-2020 Av Dönemi Merkez Av Komisyonu Kararı uyarınca av sezonu 02 Mart 2020 tarihi itibariyle ülke genelinde kapanmıştır. Av sezonu dışında avlanmak kesinlikle yasaktır.

yesilyurt-belediye-personellerine-bagimlilikla-mucadele-farkindalik-egitimi-verildi

YEŞİLYURT BELEDİYE PERSONELLERİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

“Sağlıklı Bir Toplum İçin Hepimize Ciddi Görevler Düşüyor” Yeşilyurt Belediyesi ‘Hizmet İçi Eğitim’ programları kapsamında personellerine yönelik ‘Bağımlılık Yapan Maddelerin Arzıyla Mücadele ve Farkındalık Eğitimi’ düzenledi. Eğitim programında; madde kullanan bir kişinin nasıl anlaşılacağı,fiziksel belirtileri, bağımlılara yaklaşım, koruyucu ve önleyici çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

jimnastik-grup-yarismalari-sona-erdi

Jimnastik Grup Yarışmaları sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 22 - 23 Şubat 2020 tarihleri arasında Cimnastik Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Cimnastik Grup Müsabakaları sona erdi.

sehidimiz-tankci-sozlesmeli-er-mecit-demiri-son-yolculuguna-ugurladik

Şehidimiz Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir’i son yolculuğuna uğurladık

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından atılan bomba sonucu şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Mecit Demir, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Er Mecit Demir’in naaşı askeri uçakla gece geç saatlerde memleketi Gaziantep’e getirildi.

ceviz-yetistiriciliginde-yenilikler-ve-son-gelismeler-anlatildi

Ceviz Yetiştiriciliğinde Yenilikler ve Son Gelişmeler Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi bünyesinde yeni oluşturulan Kırsal Kalkınma ve Kayısı Araştırmaları Çalışma Grubu ilk programını gerçekleştirdi. Bu kapsamda Kent Konseyi Toplantı Salonunda “Ceviz Yetiştiriciliğinde Yenilikler ve Son Gelişmeler” konulu söyleşi programı düzenlendi.

kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Oğuzeli Belediyesi'nin kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek ve pekiştirmek için düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.

resmi-gazetede-yayimlandi-8-bin-844-sozlesmeli-personel-alinacak

Resmi Gazete'de yayımlandı! 8 bin 844 sözleşmeli personel alınacak

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 8 bin 844 sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

ihmaller-zinciri-cig-dusmesi-sonucu-yasan-can-kayiplarini-arttirdi

İHMALLER ZİNCİRİ, ÇIĞ DÜŞMESİ SONUCU YAŞAN CAN KAYIPLARINI ARTTIRDI

Van–Bahçesaray karayolunun 33 km’sinde 4 Şubat 2020 tarihinde meydana gelen ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği çığ düşmesi olayından sonra, jandarma ekipleri, güvenlik korucusu ile çevre yerleşim birimlerinden bölgeye sevk edilen vatandaşlarımızın da aralarında bulunduğu bir gurup tarafından yürütülen arama-kurtarma çalışmaları esnasında, 5 Şubat 2020 tarihinde ikinci kez çığ düşmesi sonucunda 37 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, 75 vatandaşımızın yaralandığı acı bir tablo ile karşı karşıya kalınmıştır.

calik-depremden-1-saat-sonra-deprem-bolgesindeydik

Çalık, 'Depremden 1 saat sonra deprem bölgesindeydik'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Depremden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet kurumlarımız bütün bakanlarımız, her biri kendi alanlarında çalışmalarını yaptılar.” dedi.

kizilay-baskani-soylu-deprem-sonrasi-yapilan-calismalar-hakkinda-bilgilendirme-toplantisi-yapti

Kızılay Başkanı soylu deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu bugün düzenlediği basın toplantısında -, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

bakanlardan-deprem-bolgesinden-son-dakika-aciklamalar

Bakanlardan deprem bölgesinden son dakika açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem bölgesinden açıklama yaptı. Bakan Soylu, Elazığ'da okulların 10, üniversitenin ise 17 Şubat'ta açılacağını duyurdu.

deprem-sonrasi-battalgazi-ilcesinde-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Deprem sonrası Battalgazi ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

VALİLİK, AFAD VE BÜYÜKŞEHİR OLARAK GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK · Büyükşehir Belediyesine ait spor salonlarının, semt konaklarının ve sosyal tesislerin hepsinin açık olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Hepsinde gece ikamet eden vatandaşlarımız var. Evlerine giremeyen, korkan vatandaşlarımızı burada misafir ediyoruz. Günlük 6 bin kişilik yemek çıkarılıyor.”

mahalle-meclisleri-projesi-sahnahandan-sonra-dilek-mahallesinde-de-basladi

‘MAHALLE MECLİSLERİ’ PROJESİ ŞAHNAHAN’DAN SONRA DİLEK MAHALLESİNDE DE BAŞLADI

“Sizlerden Aldığımız Güç Ve Destekle Yeşilyurt’u Geliştiriyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, vatandaşların talep ve istekleri ile belediyeden beklentileri öğrenmek adına ilk olarak Şahnahan Mahallesinde başlayan ‘Mahalle Meclisleri’ Dilek Mahallesinde de hayata geçti.