canlı yayın
ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-sadikoglu-sanayimizin-30-yillik-aritma-sorunu-son-buluyor---

Başkan Sadıkoğlu; "Sanayimizin 30 yıllık arıtma sorunu son buluyor"

1.OSB Atık Su Arıtma Tesisinin ihale ilanına çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; "30 yıldır çözülemeyen arıtma tesisi sorununun görev süremiz içerisinde çözüme kavuşmasından ve bu dev projenin hayata geçmesine önayak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

sehit-piyade-uzman-onbasi-serdar-aslan-son-yolculuguna-ugurlandi

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan son yolculuğuna uğurlandı

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde, 6 Eylül’de teröristlerce yapılan silahlı bir saldırı sonucu yaralanan ve kurtarılamayarak şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

riskli-alan-ilan-edilen-sehit-fevzide-kentsel-donusum-icin-son-viraj

Riskli Alan İlan Edilen Şehit Fevzi'de Kentsel Dönüşüm İçin Son Viraj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 'Riskli Bölge' ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki değişim ve dönüşüm çalışmaları, Battalgazi Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

30-agustosta-yakilan-istiklal-mesalesi-asla-sonmeyecektir

30 Ağustos’ta Yakılan İstiklal Meşalesi Asla Sönmeyecektir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği, iman gücü ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.” dedi.

hafta-sonu-col-sicaklari-geliyor-sicak-carpmasina-dikkat

Hafta sonu çöl sıcakları geliyor: Sıcak çarpmasına dikkat

Cezayir'den gelecek sıcak hava dalgası yurt genelindeki sıcaklıkları belirgin oranda yükseltecek.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

battalgazi-belediyesi-personeli-covid-19-testi-yaptirdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİ COVİD-19 TESTİ YAPTIRDI

Koronavirüs salgını karşısında tedbirlerini en üst sevide tutan Battalgazi Belediyesi, risk altında bulunan personellerine tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptırd

mhp-malatya-ilce-teskilatlarinda-kongre-heyecani-bugun-sona-erdi

MHP MALATYA İLÇE TEŞKİLATLARINDA KONGRE HEYECANI BUGÜN SONA ERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongreleri Yeşilyurt ilçe Kongresi ile sona erdi.

turkiyede-son-24-saatte-1193-kisiye-kovid-19-tanisi-konuldu

Türkiye'de son 24 saatte 1193 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu

Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

karagoz-mahallesi-uzun-yillar-sonra-asfalta-kavustu

KARAGÖZ MAHALLESİ UZUN YILLAR SONRA ASFALTA KAVUŞTU

GÜDER: “VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karagöz Mahallesinde gerçekleştirilen Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, “Hedefimiz 2021 yılı içerisinde asfaltsız yolumuzun kalmaması” dedi.

bakan-koca-koronaviruste-son-rakamlari-paylasti

Bakan Koca, koronavirüste son rakamları paylaştı!

Bakan Koca, koronavirüste son rakamları paylaştı! Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 19 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı ise 5 bin747'e yükseldi.

son-dakika-turk-f-16lari-azerbaycanda

Son dakika: Türk F-16ları Azerbaycanda

ürk ve Azerbaycan hava ve kara kuvvetlerinin başlattığı geniş kapsamlı ortak askeri tatbikatta yer alacak Türk F-16 uçakları Azerbaycan'a geldi.

uzun-yillar-sonra-eskimalatya-namazgahta-kurban-bayrami-namazi-kilind

UZUN YILLAR SONRA ESKİMALATYA NAMAZGAH’TA KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILIND

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi sonrası hazır hale getirilen Battalgazi Namazgâh'ta uzun yıllar sonra ilk kez Kurban Bayramı namazı heyecanı yaşandı. Battalgazi Namazgâh alanında koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen Kurban Bayramı Namazına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, huşu içerisinde kılınan Kurban Bayramı Namazında protokolde hazır bulundu.

sehit-emre-buyukyildirim-son-yolculuguna-ugurlandi

Şehit Emre Büyükyıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vali Aydın Baruş, Hakkari İli Çukurca İlçesi 2’nci Hudut Komutanlığı Hisar Üs Bölgesine BTÖ mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda Şehit olan P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım için düzenlenen cenaze törenine katıldı

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

bayan-barus-ve-bayan-gurkanin-girisimleri-sonuc-verdi

Bayan Baruş ve Bayan Gürkan’ın girişimleri sonuç verdi

KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ MALATYA’DA X - Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

yesilyurt-belediyesi-ayasofyadaki-ilk-cuma-namazindan-sonra-kayisi-dagitacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, AYASOFYA’DAKİ İLK CUMA NAMAZINDAN SONRA KAYISI DAĞITACAK

“Tarihi Ana Şahitlik Edenlere Malatya Kayısısı İkram Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Temmuz Cuma günü kılınacak Cuma Namazıyla yeniden ibadete açılacak olan Ayasofya Cami önünde Malatya’nın dünyaca ünlü kayısısını ikram edeceklerini ifade ederken, “Ayasofya'daki ilk Cuma namazı sonrası orada bulunan kardeşlerimize bu özel günde ağızlarda da özel bir tat bırakmak için kayısı ikramımız olacaktır.” diye konuştu.

son-dakika-bayram-ikramiyelerinin-yatacagi-tarih-belli-oldu-

Son dakika bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu

Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceğine yönelik soru işaretleri yanıt buldu. Bayram ikramiyeleri için heyecanlı bekleyiş başladı. Dini bayramlardan önce her yıl emeklilere 1000 TL ikramiye veriliyo