AKP
AKP
erhan-cengiz-baskanliginda-muhtarlar-siyasi-parti-temsilcileri-ve-belediye-meclis-uyeleri-ile-toplanti-duzenlendi---

Erhan CENGİZ Başkanlığında Muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri ve Belediye meclis üyeleri ile toplantı düzenlendi.

Başkan CENGİZ ; Kıymetli Muhtarlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve Siyasi parti temsilcileri ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemize yapılan ve yapılması planlanan projelerimiz ve hizmetlerimiz konusunda gerekli bilgileri verdik.

coklu-baro-duzenlemesi-siyasi-partizanlik-projesidir

Çoklu Baro Düzenlemesi Siyasi Partizanlık Projesidir

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 'yasa çıkar çıkmaz İstanbul Barosu'ndan istifa edip, kurulacak ilk baroya kayıt olacağım' sözleri siyasetin ateşini arttırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz AKP'li Turan'ın sözlerine yönelik yaptığı açıklamada

mhp-lideri-bahceliden-siyasi-partiler-kanunu-aciklamasi-tam-destek-verecegiz

MHP Lideri Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu açıklaması: Tam destek vereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili tartışmalara ilişkin, "Son gelişmeleri dikkate aldığımız vakit anlaşılıyor ki bu reformlar acilen çıkartılmalıdır." dedi.

siyaset-sistemi-bizde-nasil-isler

SİYASET SİSTEMİ BİZDE NASIL İŞLER?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bugün muhaliflerine karşı uyguladığı politikaların, 28 Şubat döneminde Erbakan’a karşı uygulanan politikalardan siyaset tekniği bakımından farkı yoktur. Sadece roller değişti.

bahceliden-siyasi-ayak-cagrisi-hangi-partide-varsa-cikartin

Bahçeli'den siyasi ayak çağrısı: Hangi partide varsa çıkartın

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

-kirletiyoruz

KİRLETİYORUZ!

Sen, ben, o kirli kaldıkça.. Onları, bunları, şunları..

vali-barus-siyasi-parti-temsilcileri-ile-secim-guvenligi-toplantisi-gerceklestirdi

VALİ BARUŞ SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler ile ilgili görüşmek üzere Vali Aydın Baruş Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

sazanlar-1

SAZANLAR (1)

Sizlere değişik yem formülleri veriyorum. İlk başlarda avlanacağınız bölgede balıkların bu yemlere alışması için yemleme yapacaksınız, bir süre sonra balıkların o çevreden ve yemlerden hoşlandığını, ayrılmadığını göreceksiniz.

siyasi-atama-mi

SİYASİ ATAMA MI?

AK Parti yöneticisi, Encümen oğlu, parti üyesi , Siyasi kalkanı olan kişiler Kurumlarda personel olabilme şansını yakaladılar.