canlı yayın
yalan-makinasi-da-sasirdi-

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

kamu-universite-sanayi-isbirligi-toplantisi-yapildi

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Taşra Teşkilatı Yönetmeliğine istinaden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun 2020 Aralık ayı toplantısı Valimiz Davut GÜL başkanlığında videokonferans yöntemi ile yapıldı.

tokat-sanayi-sitesi-bilmece-gibi

Tokat Sanayi Sitesi Bilmece Gibi

Yıllardır yatırım programına alındı deniliyor, Yatırım programına alınacak deniliyor, proje onaylandı deniliyor, onaylanacak deniliyor. Sadece İnşaat temelini şu gün atacağız diyemiyor Bay Altan Çelik..

belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

guven-kaldi-mi

GÜVEN KALDI MI?

Tokat’ta yapılması düşünülen Sanayi sitesi Yeri İle İlgili Son Durum Umutlar Yargıdan gelecek Arazi İle İlgili karar ve 2021 Şubat ayı Yatırım Programına Tekrar Alınma Kararının Çıkması.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

baskan-gurkan-sanayi-sitesini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜRKAN SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Yeni Yol Caddesindeki incelemesinin ardından Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek bir süre görüştü. Küçük Sanayi Sitesi esnafları Yeni Yol Caddesinde yapılan çalışma ve düzenlemelerle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

celik-pembe-panjurlu-sanayi-sitesi-hayali-kuruyor

ÇELİK, PEMBE PANJURLU SANAYİ SİTESİ HAYALİ KURUYOR

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Ziraat Mühendisleri tarafından rapor aldık diyor oysa ki?

hekimhan-sanayi-sitesi-asfalta-kavustu

HEKİMHAN SANAYİ SİTESİ ASFALTA KAVUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hekimhan İlçesine yapılan hizmetler ve çalışmaların son durumlarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, uzak yakın demeden Malatya’nın her noktasını belli bir standarda taşıyacaklarını söyledi.

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

tokatta-yine-katakulli

TOKAT'TA YİNE KATAKULLİ

Eroğlu’nun Toprak kurul kararı Öncesi Açıklamaları ile Kamuoyu ve Kamuyu Yanıltarak Haksız Girişimleri Sonucu Alınan Kararlar İçin Soruyoruz (MİNAREYİ ÇALMADAN KILIF MI HAZIRLADINIZ?)

baskan-sadikoglu-sanayimizin-30-yillik-aritma-sorunu-son-buluyor---

Başkan Sadıkoğlu; "Sanayimizin 30 yıllık arıtma sorunu son buluyor"

1.OSB Atık Su Arıtma Tesisinin ihale ilanına çıkmasının ardından açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; "30 yıldır çözülemeyen arıtma tesisi sorununun görev süremiz içerisinde çözüme kavuşmasından ve bu dev projenin hayata geçmesine önayak olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.