AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-sinema-ve-seslendirme-sanatcisi-naci-tasdogeni-tarihi-konaklarda-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİNEMA VE SESLENDİRME SANATÇISI NACİ TAŞDÖĞEN’İ TARİHİ KONAKLARDA AĞIRLADI

“Yeşilyurt’un Tarihi Dokusuna Hayran Kaldım” Yeşilyurt Belediyesi, Film çekimleri için İlimizde bulunan, sinema ve seslendirme sanatçısı Naci Taşdöğen’i Kent Belleği Müzesi, Kahve Konağı ve Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinde misafir etti.

yesilyurt-belediyesi-genc-sanatci-bilal-sonsesi-malatyali-hayranlariyla-bulusturacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, GENÇ SANATÇI BİLAL SONSES’İ MALATYA’LI HAYRANLARIYLA BULUŞTURACAK

“Pandemi Sürecinde Toplumsal Motivasyonu Güçlendirmeye Çalışacağız” Yeşilyurt Belediyesi, 16 Ekim Cuma günü saat 20:30’da Beylerderesi Şehir Parkında sosyal mesafe kuralları altında düzenleyeceği konser programında, son dönemlerde seslendirdiği şarkılarla gençlerin beğenisini toplayan Bilal Sonses’i Malatya’lı hayranlarıyla buluşturacak.

halil-goren-ve-kadin-sanatcilar-sergisi-buyuk-ilgi-gordu

HALİL GÖREN VE KADIN SANATÇILAR SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Resim sanatçısı Halil Gören kendi atölyesinde yetişen 12 bayan ressamında eserlerinin de yer aldığı resimleri ile Şehitkamil Belediyesi Şehitkamil Sanat Merkezinde bir sergi düzenledi.

sire-pazarini-gezen-sanatcilar-kayisinin-tadina-bakti

Şire Pazarını Gezen Sanatçılar Kayısının Tadına Baktı

9. Malatya Uluslararası Film Festivalinin ödül törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Oktay Kaynarca, Mehmet Aslantuğ, Olgun Şimşek, Müfit Can Saçıntı ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz“ dizisinin oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Malatya Şire Pazarını gezerek kayısının ve yöresel ürünlerin tadına baktılar.

bakan-ersoydan-sanatci-yildiz-kenter-icin-taziye-mesaji

Bakan Ersoy'dan Sanatçı Yıldız Kenter İçin Taziye Mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro ve sinema sanatçısı Yıldız Kenter’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.