canlı yayın
mhp-il-baskani-samanlidan-kurban-bayrami-mesaji

MHP İl Başkanı Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Asırlardan beri aziz milletimizin inanç ve heyecanla kutladığı, toplumsal kardeşliğin göstergesi olan, dini değerlerin tazelenerek güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

mhp-il-baskani-samanlidan-gudere-ziyaret

MHP İL BAŞKANI SAMANLI’DAN GÜDER’E ZİYARET

GÜDER: “İL BAŞKANIMIZ BAYRAĞI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAKTIR” Geçtiğimiz Cuma günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığından Milletçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına getirilen Mesut Samanlı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Başkanımız Mesut Samanlı bundan sonraki süreçte aldığı bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağına hiç endişemiz yok” dedi.

baskan-samanlidan-ramazan-ayi-mesaji

Başkan Samanlı’dan Ramazan Ayı mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Ramazan Ayının başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

ilce-baskani-samanlidan-onemli-toplanti

İLÇE BAŞKANI SAMANLI’DAN ÖNEMLİ TOPLANTI

MHP Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı seçime bir gün kala Battalgazi ilçe yönetim kurulunu toplayarak önemli açıklamalarda bulundu.