AKP
AKP
il-baskani-samanlidan-engelliler-gunu-mesaji

İl Başkanı Samanlı'dan Engelliler Günü Mesajı

Engelli kardeşlerimizin duygu, düşünce ve dilekleri üzerinde daha fazla düşünmemizin icap ettiği bir zaman dilimi içindeyiz.

baskan-samanlidan--ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji

Başkan Samanlı'dan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Geleceğimizin Mimarı Değerli Öğretmenler, Bilindiği üzere 24 Kasım 1928'de yayımlanan ‘Millet Mektepleri Talimatnamesi’ gereğince, Ülkemizin her köşesinde Millet Mektepleri açılarak, aziz milletimize yeni harflerle okuma yazma öğretilmiş, Mustafa Kemal Atatürk bu çalışmalara "Millet Mektepleri Başöğretmeni” sıfatıyla katılmıştır.

mhp-malatya-il-baskani-samanlidan-10-kasim-ataturku--anma-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz.

baskan-samanlinin-cumhuriyet-bayram-mesaji

Başkan, Samanlının Cumhuriyet Bayram mesajı

Cumhuriyetimizin 97’nci yıldönümünü bir taraftan büyük bir şevk, heyecan ve gururla; diğer taraftan ise meydana gelen terör hadiselerinden dolayı hüzünle idrak ediyoruz.

il-baskani-samanli-19-ekim-muhtarlar-gunu-basin-aciklamasi

İl Başkanı Samanlı 19 Ekim Muhtarlar Günü Basın Açıklaması

Devlet ile vatandaşlar arasında köprü görevi görerek, önemli görevler üstlenen muhtarlarımız yerel hizmetlerin de lokomotifidir.

milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

mhp-il-baskani-samanlidan-kurban-bayrami-mesaji

MHP İl Başkanı Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Asırlardan beri aziz milletimizin inanç ve heyecanla kutladığı, toplumsal kardeşliğin göstergesi olan, dini değerlerin tazelenerek güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz.

baskan-samanli-yeni-malatyaspor-yalniz-degildir

Başkan Samanlı, Yeni Malatyaspor Yalnız Değildir

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Ligi’nde Yeni Malatyaspor üzerine oynanan oyunlar, son üç haftadır hakem hataları ile açık bir şekilde ortadadır.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

sadik-ogludan-samanliya-ziyaret

SADIK OĞLU'DAN SAMANLIYA ZİYARET

MTSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek; pandemi süreci nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştiremediğimiz İl Başkanı Sn. Mesut Samanlı’ya görevinde başarı temennisinde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz.

gevrekin-aciklamalarina-samanlidan-sert-tepki

Gevrek'in açıklamalarına Samanlı'dan sert tepki

Dün akşam Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek'in katıldığı, sunuculuğunu takımın maaşlı çalışanı, basın mensubu görünümlü yalakanın yaptığı bir program izledik.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin--kadir-gecesi-munasebetiyle-yayinladiklari-mesaj

Mhp Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın “Kadir Gecesi Münasebetiyle” yayınladıkları mesaj.

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

baskan-samanlinin-turk-dili-bayrami-mesaji

Başkan Samanlı'nın Türk dili bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’ “Türk Dil Bayramı Münasebetiyle” ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında, "Türk milleti çetin günlerden, zorlu süreçlerden, bedeli yüksek bir dönemden geçmektedir.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.