canlı yayın
baskan-samanlinin-turk-dili-bayrami-mesaji

Başkan Samanlı'nın Türk dili bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’ “Türk Dil Bayramı Münasebetiyle” ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Samanlı mesajında, "Türk milleti çetin günlerden, zorlu süreçlerden, bedeli yüksek bir dönemden geçmektedir.

baskan-samanlinin-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

Başkan Samanlı'nın 3 Mayıs Milliyetçiler günü mesajı

Türk milliyetçiliğinin bir asrı aşan fikir serüveninde, sahip olduğu anlam ve neden olduğu gelişmeler bakımından hayati bir yeri bulunan 3 Mayıs 1944 ruhunu ve yıldönümünü özlemle hatırlıyoruz ve yâd ediyoruz.

baskan-samanlinin-1-mayis-mesaji

Başkan Samanlı'nın 1 Mayıs mesajı

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz.

mhp-malatya--il-baskani-samanlinin--ramazan-ayi-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Müslümanların hayatında bazı zaman dilimlerinin farklı bir önemi ve bu zaman dilimlerinde insan ilişkilerinin farklı bir yapısı vardır. Bu farklılık önceki dönemlerde yaşatıldığı gibi günümüzde de İslam camiasında yaşanmaya çalışılmaktadır. Üç aylar diye bilinen Recep, Şaban ve Ramazan bu farlılık arz eden zaman dilimlerindendir. Üç aylarda müslüman kardeşlerimiz ibadet ve beşeri ilişkilerde daha özenli ve hassa davranırlar ve bu dönem içinde buluna kandilleri ihya etme konusunda çaba ve gayret gösterirler.

baskan-samanlinin-23-nisan-cocuk-bayrami-mesaji

Başkan Samanlı'nın 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Türk milletinin var olma- yokolma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının, netice almasının en büyük örneklerinden birisidir.

baskan-samanlinin-mirac-kandili-mesaji

Başkan Samanlı'nın Miraç Kandili mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Miraç Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Samanlı mesajında;

baskan-samanlinin-uc-aylar-ve-regaip-kandili-mesaji

Başkan Samanlı'nın Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle bir yazılı açıklama yaptı. Başkan Samanlı mesajında;

baskan-samanlinin--10-ocak-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'NIN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve halkın sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız.

baskan-samanlinin-mehmet-akif-ersoyun-83olum-yil-donumu-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'NIN MEHMET AKİF ERSOYU'N 83.ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Aziz milletimizin ruh dünyasını en güzel biçimde yansıtan, var olma mücadelesindeki çelikleşmiş imanını sinesinde taşıyan bir mücadele adamı olan Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 83. yıldönümünde şükran ve dua ile anıyoruz.

baskan-samanlinin-anneler-gunu-mesaji

Başkan Samanlı'nın Anneler Günü Mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Anneler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.