canlı yayın
baskan-sadikoglundan-yeni-yil-mesaji-2021de-tum-olumsuzluklari-birlikte-asacagiz

Başkan Sadıkoğlu’ndan yeni yıl mesajı: “2021’de tüm olumsuzlukları birlikte aşacağız”

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 pandemiyle, depremle ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. 2021’in tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik duygusuyla hep birlikte aşacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz” dedi.

baskan-sadikoglundan-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

baskan-sadikoglundan-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

sadikoglundan-cumhurbaskanina-tesekkur

SADIKOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

MTSO BAŞKANI Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanına 6. Bölge Teşekkürü Başkan Sadıkoğlu: “6. Bölge Teşvikleri devam edecek, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunarım”

baskan-sadikoglundan-ahilik-haftasi-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan Ahilik Haftası Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan "Ahilik Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

baskan-sadikoglundan-tesvik-belgesi-cagrisi

Başkan Sadıkoğlu’ndan teşvik belgesi çağrısı

Malatya’nın 6. bölge teşviklerinden faydalanmaya devam etmesi için detaylı bir dosya hazırlayarak sürecin takipçisi olduklarını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya’da imalat sanayinde yapılacak yatırımların komisyon kararı ile uygun bulunması durumunda 6. Bölge desteklerinden ve enerji desteğinden faydalanmaya devam edeceğini belirtip, bu alanda yatırımı olan veya yatırım yapmayı planlayan iş insanlarına teşvik belgesi çağrısı yaptı.

--mtso-baskani-sadikoglundan-kurban-bayrami-mesaji

- MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı:

“Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece tüm hedeflere rahatlıkla ulaşabileceğimizi unutmayalım” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

sadikoglundan-bayram-mesaji

Sadıkoğlu’ndan bayram mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Ramazan Bayramı’nın, hayırlı bir sürecin başlangıcı olmasını temenni ediyorum” dedi.

baskan-sadikoglundan-anneler-gunu-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, ve TOBB) Yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.