canlı yayın
malatya-tsoda-ozel-egitim-sektorunun-sorunlari-masaya-yatirildi

Malatya TSO’da özel eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Malatya’da faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarının ve kişisel gelişim kurslarının temsilcileri bir araya geldi.

vali-barus-arguvanda-vatandaslarin-sorunlarini-dinledi

Vali Baruş Arguvan’da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vali Aydın Baruş, Arguvan İlçesi Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda başta Pandemi süreci, genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

egitim-sorunlarini-birlikte-cozelim

"Eğitim sorunlarını birlikte çözelim"

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Pazartesi günü pandemi nedeniyle kısıtlı başlayacak eğitim-öğretim dönemi ile ilgili açıklamada bulundu.

vali-barus-buyuk-sire-pazarinin-sorunlarinin-cozumu-icin-gerekli-calismalar-yapiliyor

Vali Baruş “Büyük Şire Pazarının Sorunlarının Çözümü İçin Gerekli Çalışmalar Yapılıyor”

Vali Aydın Baruş Başkanlığında Büyük Şire Pazarının sorunlarının görüşülmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

milletvekili-draylin-cesur-isparta-kiraz-ureticisinin-sorunlarini-yeniden-meclise-tasidi

MİLLETVEKİLİ DR.AYLİN CESUR; ISPARTA KİRAZ ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI YENİDEN MECLİSE TAŞIDI

22 Haziran’da TBMM’ne bir soru önergesi vererek, Kiraz üreticisinin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ileten Isparta İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bu defa kirazcılara desteğini 20 Milletvekili arkadaşı ile bir Meclis Araştırması isteyerek verdi ve TBMM’nde Araştırma Komisyonu açılması gerektiğini söyleyerek teklifte bulundu.

dilek-mahallesinin-sorunlari-bir-bir-cozuluyor

DİLEK MAHALLESİNİN SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Dilek Mahallesinin ulaşımını sağlayan, Kuzey Kuşak yolunun da en önemli bağlantı yollarından biri olan Dilek Caddesinde genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2.5 kilometrelik bölümü standartlara uygun hale getirilen cadde de 3.5 kilometrelik asfalt serim çalışmaları ise devam ediyor.

mhp-malatya-milletvekili-fendoglu-tbmm-de-malatyalilarin-sorunlarini-dile-getirdi

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU TBMM DE MALATYALILARIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına gündem dışı söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu ve televizyonları başında bizleri izleyen vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

keskin-esnafimizin-sorunlarimizi-bakanimiz-pekcana-ilettik---

Keskin: “Esnafımızın sorunlarımızı Bakanımız Pekcan’a ilettik”

ürkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TSEK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın video konferans sistemi ile TESK Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek esnaf ve sanatkarların taleplerini dinlediğini bildirdi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-yerel-medya-sorunlari

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU YEREL MEDYA SORUNLARI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak, Yerel Medya’nın yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, bu sorunları tek tek sıralayarak “Anadolu’da bulunan, şehrimizin ve dolayısıyla hepimizin sesi olan Yerel Medya zor durumdadır. Bu süreçte alınacak ekonomik tedbirler arasında beklentileri vardır.” Dedi.

agbaba-toplu-tasima-esnafinin-sorunlarini-dile-getirdi

Ağbaba, Toplu Taşıma Esnafının Sorunlarını Dile Getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, özel halk otobüsü ve minibüs esnafının koronavirüs sonrası kontak açamayacak duruma geldiğini belirterek “AK Parti Mitinglerine ücretsiz adam taşıtırken iyiydi. Şimdi neden bu insanlara sahip çıkmıyorsunuz?” dedi.

fendoglu-ogretmenlerin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Öğretmenlerin sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe kanunun Milli Eğitim ve Dışişleri Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü TBMM genel kurulunun 6. Turunda Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Ziya Selçuk’a; Öğretmen atamaları ilgili olarak Şubat ayında ki öğretmen atamalarının sayısı ile engelli öğretmen ve ücretli öğretmen atama kontenjanlarının ne kadar olacağını sordu.