AKP
AKP
isimsiz-sokaklar-ve-29-parka-isim-verildi

İSİMSİZ SOKAKLAR VE 29 PARKA İSİM VERİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Meclis toplantısında ilçede bulunan 29 isimsiz parka ve 4 isimsiz sokağa da isim verildi.

battalgazide-cadde-ve-sokaklar-yenileniyor

BATTALGAZİ’DE CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

Battalgazi Belediyesi, bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırım taşlarını da yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

kirsal-mahallede-ara-sokaklara-sicak-asfalt-serimi-yapildi

KIRSAL MAHALLEDE ARA SOKAKLARA SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

BAŞKAN GÜDER: “ASFALTSIZ YOLUMUZUN KALMASINI İSTEMİYORUZ” Battalgazi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yol seferberliğini aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Beydağı Mahallesi Yapraklıpınar Mezrası’ndaki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak asfaltsız bir yolumuzun, alanımızın ve meydanımızın kalmamasını hedeflemiştik. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

yesilyurt-belediyesi-bayram-coskusunu-sokaklara-tasidi

Yeşilyurt Belediyesi Bayram Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

“Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Her Zaman Yanlarındayız” Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

malatya-sokaklari-muzik-hole-dondu

MALATYA SOKAKLARI MÜZİK HOLE DÖNDÜ

Sokak ortasında müzik çalarak para kazanmaya çalışıyorlar.