AKP
AKP
mahallelerimiz-sokak-sagliklastirmalariyla-daha-guzel-bir-goruntuye-ulasiyor

“Mahallelerimiz, Sokak Sağlıklaştırmalarıyla Daha Güzel Bir Görüntüye Ulaşıyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Dede Korkut ve Gülnebi sokaklarında hayata geçirdikleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal ve kültürel kimliğine özel değerler kazandırdıklarını söyled

pandemi-surecinde-sokak-hayvanlari-unutulmuyor

PANDEMİ SÜRECİNDE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü’nce havaların soğumasıyla birlikte yaban ve sokak hayvanları için önceden belirlenen 25 farklı noktaya yem bırakıldı

yesilyurtta-sokak-sagliklastirma-calismalari-devam-ediyor

YEŞİLYURT’TA SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

“Yeşilyurt’un Çehresi Değişiyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi, Çırmıhtı ve Gündüzbeyde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam standartlarını yükselttiklerini söyledi.

baskan-cinar-kiltepe-mahallesinde-ki-sokak-sagliklastirma-calismalarini-inceledi

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallesinde ki 'Sokak Sağlıklaştırma' Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiltepe mahallemizde tespit ettiğimiz bölgelerde ki binaların dış cephelerini yenileyip, cadde ve sokaklarımızı ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projemizle güzelleştirip, hemşerilerimizin daha ferah ve güzel alanlarda yaşamasını sağlayacağız. “ dedi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

isimsiz-sokaklar-ve-29-parka-isim-verildi

İSİMSİZ SOKAKLAR VE 29 PARKA İSİM VERİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Meclis toplantısında ilçede bulunan 29 isimsiz parka ve 4 isimsiz sokağa da isim verildi.

battalgazide-cadde-ve-sokaklar-yenileniyor

BATTALGAZİ’DE CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

Battalgazi Belediyesi, bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırım taşlarını da yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

yesilyurt-belediyesi--sokak-sagliklastirma-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Melekbaba, Sokak Sağlıklaştırma Projemizle Güzelleşip, Değişecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca’dan sonra Melekbaba mahallesinde de hayata geçirecekleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal yapısına yeni değerler kazandıracaklarını söyledi.