AKP
AKP
yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-yks-sinavina-giren-ogrencileri-ve-ailelerini-yalniz-birakmadi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

“Öğrencilerimizin Başarılarıyla Daha Güzel Bir Geleceğe Hazırlanacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Çınar, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için su, maske ve meyve suyu dağıttı.

battalgazi-belediyesinden-sinav-oncesi-ornek-calisma

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN SINAV ÖNCESİ ÖRNEK ÇALIŞMA

Hafta sonu Türkiye geneli yapılacak olan 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kolları sıvayan Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin gönül rahatlığı ile sınava girmesi için ilçedeki tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

buyuksehirden--lgs-deneme-sinavi

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS DENEME SINAVI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yaklaşan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınavda, öğrenciler ter dökerek LGS’ye biraz daha hazırlıklı olma fırsatı yakaladılar.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinav-jesti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SINAV JESTİ

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı sonunda yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrencinin motivasyonunu arttırmak amacıyla “Gençliğimiz Geleceğimizdir” projesi kapsamında Powerbank hediye edildi. Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçede sınava girecek öğrencileri tespit ederek hediyelerini takdim ediyorlar.

universite-adaylarina-tavsiyeler-evde-maskeyle-deneme-sinavi-cozun

Üniversite adaylarına tavsiyeler: Evde maskeyle deneme sınavı çözün

Koronavirüs salgını nedeniyle tarihi iki kez değişen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Bu yıl okula, kursa gitmeden evde online yöntemlerle sınava hazırlanan öğrencileri stres yapmamaları konusunda uyaran Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Nesteren Gazioğlu, bütün dünyanın olağanüstü günler yaşadığı bu dönemde adayların hedefe odaklanmalarını ve bol bol soru çözmeye devam etmelerini vurguladı.

kalfalik-ve-ustalik-e-sinavlarina-15-ayda-40-bin-aday-basvurdu

Kalfalık Ve Ustalık E-Sınavlarına 1,5 Ayda 40 Bin Aday Başvurdu

Elektronik ortamda Kalfalık ve Ustalık Sınavı yapılabilmesi için pilot uygulama geçen yıl nisanda Ankara'da gerçekleştirilmişti. 2019 Aralık döneminde 19 bin 245 aday e-sınava başvurdu. Geçen yılın tamamında toplam 135 bin 959 aday kalfalık belgesi için 96 bin 345 aday da ustalık belgesi için talepte bulundu.

buyuksehirden-genclere-sinav-ve-meslek-rehberligi

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE SINAV VE MESLEK REHBERLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin eğitim hayatlarına destek faaliyetleri yapılıyor. Bu kapsamda üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik “motivasyon, hedef belirleme, verimli ders çalışma yöntemleri” konularında seminer verildi. Malatya Kent Konseyi Salonunda düzenlenen seminer programına, gençler yoğun ilgi gösterdi.

baskan-guder-battalgazi-belediyesi-olarak-iyi-bir-sinav-verdik

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK İYİ BİR SINAV VERDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası 32 araç ve 400 personeliyle ilçede kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını denetledi. Başkan Güder, “Kar temizleme çalışmaları konusunda ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Şu an yüzde doksan oranında kapalı olan yollarımız açılmıştır. Belediye olarak iyi bir sınav verdik” dedi.

tufenkci-maski-basarili-bir-sinav-verdi

Tüfenkci: Maski Başarılı Bir Sınav Verdi

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı ziyaret ederek, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş: “Sizin teşrifinizle moral bulduk. 24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem ilimizde ciddi bir kriz yaşattı. Siyasilerimizin, Valiliğimizin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın organizesinde güzel işler yaptık. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bizler de hemşerilerimize stratejik hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Deprem anında bulanan suların deşarj edilmesi, arızaların yapılması, yıkılan yerlerin sularının kesilmesi gibi ciddi bir iş organizasyonu yaptık. Bundan sonraki süreçte de deprem bölgesinde yaşanan sorunlarla ilgili bize düşen görevleri yerine getireceğiz.” dedi. Tüfenkci: Deprem anında ve sonrasında MASKİ’nin özverili çalışmalarına şahit olduk

her-secim-bir-sinavdir-bizde-her-sinavdan-basariyla-cikmak-istiyoruz

"Her seçim bir sınavdır, bizde her sınavdan başarıyla çıkmak istiyoruz"

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.