canlı yayın
kamu-calisanlarina-kiyafet-serbestligi-getirildi

KAMU ÇALIŞANLARINA KIYAFET SERBESTLİĞİ GETİRİLDİ.

Antalya Valiliği tarafından yayınlanan genelgede, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerini çok fazla esnetmemek suretiyle kıyafet serbestliği getirildi!

bes-ilde-valilikler-serbest-kiyafet-uygulamasina-gecti

BEŞ İLDE VALİLİKLER SERBEST KIYAFET UYGULAMASINA GEÇTİ

Gaziantep'ten sonra Ordu, Çanakkale, Çorum ve Şanlıurfa Valilikleri de kamu çalışanları için serbest kıyafet uygulamasına geçti.

tutun-ekmek-serbest-satmak-suc

Tütün Ekmek Serbest, Satmak Suç!”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Çok uluslu şirketlerin baskısıyla yerli tütüne kaçak tütün muamelesi yapılıyor. Dünyada başka örneği yoktur ki bir ürünü ekmek serbest, satmak yasak olsun. AKP sayesinde bunu da gördük” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ocak ayının ilk haftası Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıyılmış tütün satıcılarına yönelik yapılan operasyonda yüzlerce kilo kıyılmış tütünün toplatıldığını, tütün satıcılarına para cezaları kesildiğini belirterek, “Dünyada başka örneği yoktur ki bir ürünü ekmek serbest, satmak yasak olsun.AKP sayesinde bunu da gördük” dedi.