canlı yayın
bin-aydan-daha-hayirli-kadir-gecesini-barindiran-ramazan-ayi-basliyor-ilk-sahur-bu-gece

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayı başlıyor: İlk sahur bu gece

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran, kendinden önceki ve kendinden sonraki ayları adeta güneş gibi aydınlatan Ramazan ayı bu gece başlıyor. Peygamber Efendimizin, “Recep Allah’ın, Şaban benim, Ramazan ise ümmetimin ayıdır” hadis-i şerifinden de anlaşılacağı üzere Ramazan Müslümanlar için manevi temizlik, af ve istiğfar ayıdır. Allah’ın rızasını kazanmak için gün doğumundan gün batımına kadar nefsini terbiye etmek için oruç tutan Müslümanlar, bütün ayı ibadet ve dualarla geçirmeye çalışır.

baskan-cinar-temizlik-isler-mudurlugu-personeliyle-sahur-yemeginde-bir-araya-geldi

BAŞKAN ÇINAR, TEMİZLİK İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE SAHUR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

“Personellerimizin Özverisi ve Fedakârlığı Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalıklı ve farklı olduğunu hissettiren hizmetlerimizin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan personellerimizin iş disiplini ve çalışma aşkı takdire şayandır” diye konuştu.

baskan-guder-turkiyenin-en-temiz-ilcelerinden-biri-battalgazidir

BAŞKAN GÜDER, “TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ İLÇELERİNDEN BİRİ BATTALGAZİ’DİR”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile sahurda bir araya geldi. Başkan Güder, “Malatya’nın temizliğini diğer illerle kıyasladığımızda, çok üst düzeyde bir temizliğin olduğunu görüyoruz” dedi.

yesilyurt-belediyesinin-egitim-merkezleri-sahura-kadar-hizmet-veriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM MERKEZLERİ SAHURA KADAR HİZMET VERİYOR

“Eğitim Merkezlerimize Gösterilen Yoğun İlgi Bizi Mutlu Ediyor” Yeşilyurt Belediyesinin eğitim hizmetleri kapsamında ilçeye kazandırdığı Millet Kıraathanesi başta olmak üzere Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi ve Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evi, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Ramazan Ayı boyunca saat 02:30’a kadar açık kalacak. Başkan Çınar, eğitim için her türlü fedakârlığı ve özveriyi gösterdiklerini ifade ederken, eğitim merkezlerinin dolululuk oranının yüksek olmasından ziyadesiyle memnun olduklarını söyledi.