canlı yayın
bahceli-muazzam-bir-varolus-mucadelesi

Bahçeli: Muazzam bir Varoluş Mücadelesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, müflis müstemlekecilerin kuyruk yaralarının tekrar kanadığını ifade etti.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yangin-itfaiye-ve-guvenlik-kuvvetleri-tarafindan-kontrol-altina-alindi

Yangın İtfaiye ve Güvenlik Kuvvetleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Vali Aydın Baruş, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Araç muayene istasyonu arkasında boş arazi üzerinde bulunan kuru ot yangını sebebiyle olay mahalline giderek yetkililerden bilgi alarak gerekli talimatları verdi.

vali-barus-bayram-nedeniyle-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Vali Baruş Bayram Nedeniyle Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

-goz-ardi-edilemez-bir-rol-ustlenmislerdir

“GÖZ ARDI EDİLEMEZ BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR”

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır.

gurkan-kemal-sunal-hayat-filminde-rolunu-guzel-oynadi

GÜRKAN: KEMAL SUNAL HAYAT FİLMİNDE ROLÜNÜ GÜZEL OYNADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Evi’ndeki Kemal Sunal Odası’nı gezdi. Burada Kemal Sunal’ın vefatının 20. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Gürkan, O’nun Türk dünyasının yetiştirmiş olduğu en büyük sanatçılardan biri olduğunu ifade etti.

bazi-barolar-siyasallasmistir

BAZI BAROLAR SİYASALLAŞMIŞTIR

Büyük il baroları, meslek ve meslektaş odaklı düşünceden uzaklaşmış, belli siyasi fikirlerin eline geçmiş, yöneticileri siyasi taassup içine düşmüştür. Barolar, kuruluş amacına aykırı olarak, sanki bir siyasi parti gibi, ya da bir siyasi partinin il başkanlığı gibi hareket etmektedirler.

baskan-ilhan-polis-haftasi-dolayisiyla-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Başkan İlhan :Polis haftası dolayısıyla kontrol noktalarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emniyet mensuplarına, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, 10 Nisan 2020 cuma günü saat 21:00’daevlerimizin balkonlarından alkışlarla destek veriyoruz.Haydi Malatya...

vali-barus-polis-teskilatinin-175ci-yilini-yol-kontrol-noktasinda-kutladi

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

meteorolojiden-kuvvetli-yagis-uyarisi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman çevrelerinde, beklenen hadisede Kuvvetli (21-50 kg/m2) , Çok Kuvvetli (51-75 kg/m2) ve yer

meteorolojiden-tunceli-ve-bingole-cig-uyarisi

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl'e Çığ Uyarısı

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl'e Çığ Uyarısı

dayanisma-ruhumuz-yaralarin-sarilmasinda-etkin-rol-oynuyor

Dayanışma Ruhumuz, Yaraların Sarılmasında Etkin Rol Oynuyor”

DEPREMDEN ETKİLENEN YEŞİLYURT’TA HASARLI BİNALARA YÖNELİK İNCELEMELER SÜRÜYOR AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şeyhbayram mahallesini ziyaret ederek, 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle binalarda oluşan hasarları yerinde inceleyerek, yapılacak yardımlara ilişkin mahalle sakinlerine bilgiler paylaştılar.

meteorolojik-uyari--kuvvetli-ruzgar-ve-karla-karisik-yagmur

Meteorolojik uyarı : Kuvvetli Rüzgar ve Karla Karışık Yağmur

Meteorolojik uyarı : Kuvvetli Rüzgar ve Karla Karışık Yağmur

Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Rüzgar ve fırtına

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre bugün akşam 21.00 saatlerinde Malatya, Elazığ ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli fırtınanın oluşacağı açıklandı.