canlı yayın
-rektoru-sahin-umut-veremedi

REKTÖRÜ ŞAHİN UMUT VEREMEDİ

Rektör Şahin'in Üniversitemize getirilen Uluslararası öğrencilerin kabülü sorunlu. Özellikle üniversiteye öğrenci temin eden aracı firmaların öğrencilerden yüksek miktarda paralar aldığı konuşulmakta.

-kanun-ve-kararname-tanimayan-rektor

KANUN ve KARARNAME TANIMAYAN REKTÖR

TOGÜ Rektörü Prof. Dr.Bünyamin Şahin’e Diyoruz ki ! * Yayımlamış olduğumuz haberde Cumhurbaşkanlığı 3 Nisan 2020 tarih ve 2368 karar kararnamesi ve T.C. TOKAT IDARE MAHKEMESI ESAS NO : 2020/954 KARAR NO: 2021/813 mahkeme kararını yok hükmünde görerek ayırımcılık yaptığınızdan kamuyu zarara uğratma yolunda olduğunuzu belirtmiştik. Ayrıca yasal olmayan TEKZİP metnini yayınlama talebinizi elimizdeki belge bilgi ve kararlar ve TEKZİP açıklamanızda sorularımızın doğruluğunu belgelediğiniz için TEKZİP METNİNİZİ YAYINLAMIYORUZ.

-tokat-togu--rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

Tokat TOGÜ Rektörü Kamuyu Zarara Uğratıyor

Karara Uymayan GOP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kamuyu Üçyüzbin TL Zarara Uğratıyor Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok hükmünde gören GOP Üniversitesi Rektörü Şahin, kamuyu 300 Bin TL zarar uğratma yolunda.

-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

rektor-karabuluttan-ogretmenler-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Kutsal olduğu kadar sorumluluğu da ağır bir mesleği icra ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgi ve şefkat ile yoğurarak yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin günlerini en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

rektor-karabuluttan-10-kasim-ataturku-anma-mesaji

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Rektör Karabulut’tan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

rektor-karabuluttan-cumhuriyet-bayrami-mesaji

Rektör Karabulut’tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhuriyetin kuruluşunun 97.yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet korunacak, yaşatılacak ve kuruluş ruhu hep canlı kalacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyoruz” dedi.

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

inonu-rektorlugune-profdr-kizilay-yeniden-atandi

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay, Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, 13 Ağustos 2020 tarih ve 2020/411 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 Üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Yeniden Atandı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Malatyalıların takdirini kazanmıştır.

rektor-karabuluttan-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “İhanetleri unutmayalım, ihanetleri unutturmayalım, çünkü unutulan ihanetler her zaman tekrarlanır.” dedi.

rektor-karabulut-bizim-kayisiya-bakis-acimiz-tamamen-bilimsel

Rektör Karabulut, “Bizim, kayısıya bakış acımız tamamen bilimsel”

alatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 12 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-panelin sonuç raporu açıklandı.

rektor-karabuluttan-19-mayis-mesaji

Rektör Karabulut’tan 19 Mayıs mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Aysun Bay Karabulut, “Gençliğimiz; 19 Mayıs 1919 ruhuna sahip çıkmakta ve diri tutmaktadır.” dedi. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti;

mtu-rektoru-prof-dr-karabulut-a-haber-kanalinda

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut, A haber kanalında

Rektör Karabulut'tan koronavirüs sürecinde Stresi önleme ve Bağışıklık sistemi artırma Ramazan önerileri

rektor-karabuluttan-ramazan-ayi-mesaji

Rektör Karabulut’tan Ramazan ayı mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ramazan ayın nedeniyle yayınladığı mesajında Ramazan ayının, İslâm âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “İçinde yaşadığımız bu zor dönemde oruç ibadetinin bize sunacağı kazanımlar, Koronavirüs ile mücadele noktasında başarı düzeyinin en üst düzeye çıkmasına da imkân sağlayacaktır.” dedi.