AKP
AKP
bakan-kasapoglu-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Tarihsel Kimliğini Özel Projelerle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kadim Çırmıhtı’ya giderek burada vatandaşlarla bir araya gelip kitap dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bölgedeki tarihsel kimliğin hak ettiği değeri görmesi adına devam eden Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

vali-aydin-barus-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Kent Belleğinin Korunması Adına Önemli Yatırımlar Yapılıyor” Malatya Valisi Aydın Baruş, Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel değerlerini turizme kazandırmak adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesindeki çalışmaları inceledi. Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesinin kent belleğinin korunması ve bölgenin turizme merkezine dönüştürülmesi bakımında çok önemli yatırımlarda bulunduğunu söyledi.

vali-aydin-barus-restorasyonu-devam-eden-yesilyurt-konaklarini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, RESTORASYONU DEVAM EDEN YEŞİLYURT KONAKLARINI İNCELEDİ

“Ecdat Yadigârı Tarihi Eserlerimize Sahip Çıkıyoruz” Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Belediyesi tarafından restorasyonu devam eden Yeşilyurt Konaklarındaki çalışmaları yerinde inceleyip, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler aldı.