canlı yayın
cumhurbaskani-sayin-recep-tayyip-erdogan-malatyada

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Kongresi ile Malatya’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere, 25 Ekim 2020 tarihinde Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

komando-recep-malatya-turk-ocaginda

KOMANDO RECEP MALATYA TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftakisohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Yoğun bir katılımın olduğu programımız öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasülye ikramımız oldu. Sohbet öncesinde Gülhan Haliloğlu tarafından deprem felaketinde yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımızın ve şühedanın ruhlarına ithafen Kuran tilaveti yapıldı. Ardından mikrofona geçen Ocak başkanımız Nadir Günata bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

baskan-sadikoglu-cumhurbaskanimiz-recep-tayyip-erdogan-ile-malatyayi-konustu

BAŞKAN SADIKOĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE MALATYA’YI KONUŞTU!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti vesilesiyle Malatya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malatya'nın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili hazırladıkları dosyayı sundu.