AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-ile-malatya-aile-egitim-dernegi-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi

Yeşilyurt Belediyesi İle Malatya Aile Eğitim Derneği Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

“Bayanlarımızın Üretim Ekonomisine Olan Katkılarını Artıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Aile Eğitim Derneği ile imzaladığımız işbirliği protokolü neticesinde, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezimizde açtığımız tekstil kursumuzla bayanlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artıracağız.” diye konuştu.

malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

hayirsever-is-adami-sabri-gunata-ile-24-derslikli-okul-protokolu-imzalandi

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata ile 24 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Malatya Valiliği ile hayırsever arasında Malatya İli, Yeşilyurt İlçesinde tamamı yapılarak hibe edilecek olan, 24 derslik, Anadolu Lisesi İnşaatına ilişkin protokol düzenlendi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

mtu-tip-icin-malatya-egitim-ve-arastirma-hastanesi-protokolu-imzalandi

MTÜ Tıp için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi protokolü imzalandı

Sağlık Bakanlığı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından birlikte kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

8-derslikli-ciglik-abuzer-gungor-ilkokulu-ortaokulu-insaati-protokolu-imzalandi

8 derslikli Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu-Ortaokulu İnşaatı Protokolü İmzalandı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güngör Tarım İnş. San. ve Tic. A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör arasında protokol imzalandı

mtu-turizm-sektorunde-istihdam-protokolunu-imzalayan-ilk-universite-oldu

MTÜ, “Turizm sektöründe istihdam protokolünü” imzalayan ilk üniversite oldu

ültür ve Turizm Bakanlığı’nın YÖK ile yaptığı işbirliği kapsamında üniversite-özel sektör arasındaki ilk “Turizm sektöründe istihdam protokolü” Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ile dünyanın ve Avrupa’nın en büyük turizm şirketlerinden TUI Grup ile yapıldı.

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-isbirligi-protokolu-imzalandi-

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” İşbirliği Protokolü Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi arasında imzalandı

ar--ge-inovasyon-isbirligi-protokolu-imzalandi

“AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” İmzalandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, KOSGEB ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası arasında “AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” imzalandı.