canlı yayın
aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu

AKLANMAK İÇİN Mİ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu soruyoruz?

deva-partisi-kadin-calismalari-baskani-belkis-polat-in-basin-aciklamasi-ektedir

DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkanı Belkıs POLAT 'ın Basın Açıklaması ektedir.

Tarihsel süreçte, kadının toplumsal, siyasi, ekonomik birçok alandaki yeri tartışma konusu olmuştur. Ülkemizde kadınlar Atatürk’ün önderliğinde 5 aralık 1934 yılında seçme ve seçilme hakkını elde etmişlerdir. Cumhuriyetin ilk on yılında kazılmış hakların 21. yüz yılda geldiği nokta yeterli değildir. Ülkemizdeki kadınların dünyadaki birçok ülkeden önce bu hakka sahip olmalarına karşın günümüzde yaşanan toplumsal algılar, kadın kotalarının arttırılmaması gibi sınırlılıklar yaşamaktadır. Demokrasi ve Atılım Partisi %35 kadın kotası ile Türkiye’deki siyasi partiler içerisinde en yüksek orana sahiptir. Kadınların siyasal katılımını engelleyen, zorlaştıran toplumsal önyargıları aşmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Kadınlar karar alma mekanizmalarının her kademesinde yer alabilmelidirler. Partimiz, kadınların ve erkeklerin toplumsal yaşamın her alanında eşit katılımlarını esas alan toplumsal cinsiyet eşitliğini temel almaktadır. Demokrasi ve Atılım partisi eşitliği, adaleti, özgürlüğü esas alan çoğulcu bir yaklaşımı benimsemektedir

ozpolat-karabag-ve-azerbaycan-asla-yalniz-degildir

Özpolat, Karabağ ve Azerbaycan Asla Yalnız Değildir

GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Başkan vekili Hamit Özpolat, Karabağ Türk'ün Öz Yurdudur. Allah'ın İzni İle Ermenistan'ın İşgal Ettiği Topraklar Azerbaycan Tarafından Geri Alınacaktır

gazeteci-ozpolat-baskan-gurkanin-danismani-olarak-atandi

Gazeteci Özpolat Başkan Gürkan’ın Danışmanı Olarak Atandı

Gazeteci Hamit Özpolat Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Danışmanı olarak atandı.

sehit-jandarma-uzman-cavus-ferdi-polat-topraga-verildi

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat toprağa verildi

Şırnak'ta 2015 yılında sınav çıkışında bölücü terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Gökçedere Mahallesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

milli-egitim-bakani-selcuku-makaminda-kabul-eden-baskan-polat

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’u makamında kabul eden Başkan Polat

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERDİK

ataturkun-malatyaya-gelisinin-88-yili-torenlerle-kutlandi--

ATATÜRK’ÜN MALATYA’YA GELİŞİNİN 88. YILI TÖRENLERLE KUTLANDI

Mustafa Kemal Atatürk'ün Malatya'ya gelişinin 88. yılı nedeniyle kentte çeşitli etkinlikler düzenlendi.

stk-lar

STK LAR...

7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem milletvekilliği seçimleri için partimizin yoklamasının ara komisyon çalışmaları sürerken, STK’larında bu süreç içerisinde dahil edilmesi kararı çerçevesinde; bütün yönetim kurulu üyelerinin Tokat’ta ki 5 milletvekilliği sayısı adedince isim yazmak suretiyle bir çalışmayı da gerçekleştirmiş olacağız.

ne-yuzle-aday-oldun

NE YÜZLE ADAY OLDUN

Tokat MHP il Başkanı Murat Polat yaptığı açıklamada AKP Tokat belediye Başkan adayı Eroğlu'na "Madem iyiydiniz neden belediye Başkanını değiştirdiniz. On yıl belediye Başkanlığı yaptırdınız. Madem beceremediniz, ne yüzle çıkıp şimdi aday oluyorsunuz

tc-ler-bir-bir-kaldiriliyor

TC LER BİR BİR KALDIRILIYOR

MHP Tokat il başkanı Murat Polat ise, " Devlet kurumlarında TC’yi indirme gibi bir moda başladı.

barzaniye-alkis-tuttu-mu

BARZANİ'YE ALKIŞ TUTTU MU?

MHP Tokat İl Başkanı Murat polat, O kongrede Sayın Eroğlu, Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye slogan atmış mıdır? Atmadıysa atanları alkışlamış mıdır? Alkışlamadıysa slogan atanlara tepki gösterebilmiş midir? Bunun cevabını istiyorum.

terorle-mucadale-bu-sekilde-olmaz

TERÖRLE MÜCADALE BU ŞEKİLDE OLMAZ

Tokat MHP İl Başkanı Murt Polat; Terörle mücadele sadece dağda olmamış, şehirde de değişik oluşumlarla mücadele edilmiştir.