canlı yayın
saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

battalgaziden-goz-dolduran-performans

BATTALGAZİ’DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS

BAŞKAN GÜDER: “GÖNLÜNDE HİZMET AŞKI OLANIN İLÇESİ GÜLİSTAN OLUR” Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler, Battalgazi’nin dört bir yanında adeta karınca gibi çalışmaya devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar, Battalgazi Belediyesi’nin üstlendiği sorumluluğu gözler önüne sererken, sergilenen bu performans vatandaşlardan tam not alıyor.

malatya-kizilay-subesi-5-kategoride-performans-degerlendirmesinde-odule-layik-gorulduk

Malatya Kızılay Şubesi 5 kategoride Performans değerlendirmesinde ödüle layık görüldük

Türk Kızılay Genel Merkezince Türkiye çapında faaliyet gösteren tüm şubeleri arasında başarılı Şube ve Temsilcilikler ödüllendirildi. PAYLAŞ

saglik-calisanlari-bir-butundur-performans-ucreti-herkesin-hakki

Sağlık çalışanları bir bütündür, Performans ücreti herkesin hakkı

Sağlık çalışanlarına ödenecek olan performans ücretinin sadece memurlara değil sağlık sektöründe ki tüm çalışanlara verilmesi gerekir. Pozitif çıkan 601 sağlık çalışanın içinde doktor, hemşire, tıbbi Sekreter, hasta rehberi, hasta bakıcı, ambulans sürücüsü, temizlik personeli, güvenlik personeli yani her meslek grubundan hasta bulunmaktadır. Virüs ayrım yapmıyor ek ödeme noktasında da ayrım yapılmamalıdır.

fransiz-orta-saha-remi-wolter-ve-misirli-sol-bek-karim-hafez-taraftarlardan-tam-not-aldi

Fransız orta saha Remi Wolter ve Mısırlı sol bek Karim Hafez, taraftarlardan tam not aldı..

Sol bekte görev yapan Mısırlı oyuncu Karim Hafez, maçın en etkili oyuncularından olurken, başarılı performansıyla da formayı kolay kolay kaptırmayacağının mesajını verdi. Hafez rakip atakları süratiyle kesme becerisi ve hızlı ataklarda ileri uç oyuncularına verdiği destekle dikkat çekerken, yaptığı isabetli ortalarla da hocasının gözüne girmeyi başardı. .