canlı yayın
tokatin-civisi-cikmis-

Tokat’ın Çivisi Çıkmış

Tokat’ta Olmaz Denilenler Olmaya Devam ediyor

belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

fendoglu-su-borcundan-faizler-silinip-ana-para-yeniden-yapilandirilsin

Fendoğlu, su borcundan faizler silinip ana para yeniden yapılandırılsın

(MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu , Vatandaşın MASKİ'ye Olan Su Borcunun Faizlerin silinip, Ana Para üzerinden tekrardan yapılandırılması ve taksit imkanın sağlanmasını talep etti.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

tuttugunu-koparan-malatyali-patent-davasini-kazandi

Tuttuğunu koparan Malatya'lı 'Patent davasını kazandı'

Kredi Kayıt Bürosu A.Ş.'nin karşılıksız çeklerin önüne geçmek için 2017 yılında hayata geçirdiği Findeks uygulamasının patentinin kendisinde olduğunu ifade eden Malatyalı eski banka müdürü Erkan Gölgeli'yi mahkeme de haklı bularak karşı tarafın açtığı patent iptal davasını reddetti.

muharrem-ince-400-urune-ek-gumruk-vergisi-gelmis-hamzalarin-ebubekirlerin-ilave-maaslari-icin-para-lazim

Muharrem İnce: 400 ürüne ek gümrük vergisi gelmiş, Hamzaların, Ebubekirlerin ilave maaşları için para lazım

CHP'li Muharrem İnce, 400'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirilmesini sosyal medya hesabından eleştirdi.

yesilyurt-belediyesi-esnaflara-erken-odeme-yaparak-destekte-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ESNAFLARA ERKEN ÖDEME YAPARAK DESTEKTE BULUNDU

“110 Esnafımıza 4 Milyon 700 Bin TL. Ödeme Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgının etkilerini azaltmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı’ tedbir paketine destek vermek amacıyla Yeşilyurt’ta faaliyetlerini sürdüren 110 esnafa ödeme günü gelmeden 4 milyon 700 bin TL. ödeme yaparak, bir nebze de olsa destek verdiklerini söyledi.

milli-dayanisma-kampanyasindan-toplanan-para-aciklandi-

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASIN'DAN TOPLANAN PARA AÇIKLANDI

İletişim Başkanlığının Twitter'daki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasında toplanan bağış miktarına ilişkin açıklamada bulunuldu.

piyasaya-sahte-para-surmeye-calisan-sahislar-yakalandi

PİYASAYA SAHTE PARA SÜRMEYE ÇALIŞAN ŞAHISLAR YAKALANDI

2.04.2020 günü Saat 04.30 sularında Haber Merkezimizin bir petrol istasyonunda sahte para konusu olduğunu anons etmesi üzerine

yesilyurtta-ki-pazar-yerlerinden-3-ay-boyunca-isgaliye-parasi-alinmayacak

YEŞİLYURT’TA Kİ PAZAR YERLERİNDEN 3 AY BOYUNCA İŞGALİYE PARASI ALINMAYACAK

“Esnaflarımızı Desteklemek İçin Ek Tedbirler Aldık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını önlemleri kapsamında: ilçe genelinde kurulan pazar yerlerinden üç ay boyunca işgaliye parası almayacaklarını, ruhsat ödemelerini ise kredi kartı üzerinden taksitlendirdiklerini söyledi.

esek-eti-yedirene-para-cezasi-ve-hapis

Eşek eti yedirene para cezası ve hapis

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen gıdada taklit ve tağşişe karşı önemli tedbirler hayata geçiyor. Tarım ve Orman Bakanlığı iki koldan önemli çalışma yürütüyor. Bugün yurdun dört bir yanında binlerce gıda polisi, şok baskınlarla sıkı denetimlere başlayacak. Birçok üründen numuneler toplanacak ve incelemeye gönderilecek. Öte yandan bir süredir üzerinde çalışılan kanun taslağına da son şekli verildi. Söz konusu taslak, taklit ve tağşiş yapanlara ciddi ve caydırıcı cezalar getiriyor.

araci-cekilenler-dikkat-paranizin-iadesini-talep-edebilirsiniz

Aracı çekilenler dikkat! Paranızın iadesini talep edebilirsiniz

Ağaoğlu, bir park yasağı tabelasını ve yanında park halindeki araçları göstererek, "Bu araçlar trafiği engellemediği için buradan kaldırılamaz. Buradan aracı kaldırılan vatandaşın şu hakkı vardır; cezayı ödeyecek, trafik kuralını ihlal etmiş. Ancak aracını kim çektiyse, o makbuzla o iktisadi işletme, ya da ticari kuruluş kimse o kuruluştan hem çekici ücretinin, hem de otopark parasının iadesini talep edebilir. Kabul etmedikleri takdirde de tüketici, ikametinin bulunduğu yerdeki ya da o işletmenin bulunduğu yerdeki Kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine başvurup bu bedelin iadesini talep edebilir" ifadelerini kullandı.

son-gun-31-aralik-kullanmassaniz-paraniz-silinebilir

Son gün 31 Aralık kullanmassanız Paranız silinebilir

Söz konusu tarih itibariyle puanların kullanılmaması halinde 1 Ocak itibarıyla toplanan ve karşılığı para olan bu puanlardan bankaya ya da kartı veren markaya kalıyor.

tokat-tso-nun-kasasi-bosaltilmis

TOKAT TSO' NUN KASASI BOŞALTILMIŞ...

Tokat TSO nun kasasını kimler boşalttı?

-frekans-ayari-bozuk

Frekans ayarı bozuk

Çanağı sağa sola döndürme sabit kalsın. Bir türlü frekans ayarını tutturamıyorsun..

oda-baskani-amacina-ulasti-mi

ODA BAŞKANI AMACINA ULAŞTI MI?

TOKAT BAKKALLAR MANİFATURACILAR ve TUHAFİYECİLER ODASI YETKİLİ KURUMLARIN ÜCRETSİZ VERDİĞİ KURS BEDELİ İÇİN 50 TL ALDI. ODANIN GİDERLERİ İÇİN ALDIĞI PARANIN TOPLAMI NE KADAR OLDU?