canlı yayın
teknofest-2020-katilimcisi-ogrenciler-savunma-alanindaki-projelerini-babda-tanitti

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanındaki projelerini Bab'da tanıttı

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanında tasarladıkları projeleri Suriye'nin kuzeyindeki Bab'da tanıtma imkânı buldu. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 katılımcıları, dün kendilerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldıkları söz üzerine, Fırat Kalkanı Harekâtı’yla terörden arındırılan Bab'ı ziyaret etti.

bakan-kasapoglu-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Tarihsel Kimliğini Özel Projelerle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kadim Çırmıhtı’ya giderek burada vatandaşlarla bir araya gelip kitap dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bölgedeki tarihsel kimliğin hak ettiği değeri görmesi adına devam eden Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

vali-aydin-barus-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Kent Belleğinin Korunması Adına Önemli Yatırımlar Yapılıyor” Malatya Valisi Aydın Baruş, Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel değerlerini turizme kazandırmak adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesindeki çalışmaları inceledi. Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesinin kent belleğinin korunması ve bölgenin turizme merkezine dönüştürülmesi bakımında çok önemli yatırımlarda bulunduğunu söyledi.

yesilyurt-belediyesi-yesiltepede-baslattigi-kentsel-donusum-projelerini-yayginlastiracak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİLTEPE’DE BAŞLATTIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ YAYGINLAŞTIRACAK

“Kentsel Dönüşümde Daha Fazla Proje Üretmeyi Hedefliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hemşerilerimize daha kaliteli ve güvenli yaşam alanları sunmak için ilkini Yeşiltepe’de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız.” dedi.

baskan-gurkan-projelerini-cumhurbaskani-erdogana-anlatti

Başkan Gürkan Projelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nde” stant açarak, Malatya’yı temsil etti. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da organize edilen Kongre ve Sergide, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi standını gezdi.

baskan-cinar-odule-layik-gorulen-cevre-projelerini-muhtarlara-anlatti

BAŞKAN ÇINAR, ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN ÇEVRE PROJELERİNİ MUHTARLARA ANLATTI

“İlk 5’e Hep Birlikte Çalışarak Girdik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’un gelişimine ışık tutan bütün yatırım ve projelerimizde olduğu gibi 1.359 belediye arasında çevre yatırımlarında ilk 5’e girme başarısına ulaşmamızda mahalle muhtarlarımızın katkısı büyüktür. Bizler hep birlikte çalışıyoruz, hep birlikte başarıyoruz. Başarımızın altında dayanışma ve birlikte hareket ruhu vardır.” dedi.

ekinci-mahalle-toplantilarinda-projelerini-anlatti

Ekinci, mahalle toplantılarında projelerini anlattı

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Hilaltepe, Dolamantepe ve İpek Caddesinde mahalle toplantısı gerçekleştirdi

mikail-suluk-vatandaslara-projelerini-anlatti

Mikail Sülük, Vatandaşlara Projelerini Anlattı

“Pütürge Yeniden İnşa Edilecek, Halk Her Şeyi Bilecek” AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Sakkuşağı bölgesinde Esencik, Arınlınlı ve Meşedibi mahallelerine ziyaretlerde bulundu. Projelerinden bahseden Başkan Adayı Mikail Sülük, “Kentsel Dönüşüm projesi ile, eski binaların yerine modern, geniş ve kullanışlı yeni apartmanlar inşa edilmesi ve park, oturma alanı, okul gibi sosyal donatılar kurulacak. Bilgi Masası projemizle Pütürge halkının istek, şikâyet ve önerilerini kolaylıkla belediyeye ulaştırabilmesi, Belediye ile halk arasındaki iletişimin güçlendirilmesi sağlanacak.” ifadesini kullandı