canlı yayın
beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

turgut-ozal-tabiat-parkiinda-yenileme-calismalari-basladi

TURGUT ÖZAL TABİAT PARKI’INDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÜRKAN, “TABİAT PARKI GÜZELLİĞİYLE MÜSTESNA BİR MERKEZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı ile birlikte ilgili şube müdürleri de eşlik etti.

yesilyurt-belediyesi-cocuk-trafik-egitim-parki-yeni-donem-faaliyetlerine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI, YENİ DÖNEM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

“Dört Yılda 24 Bin Öğrencimize Trafik Eğitimi Verdik” Hizmete girdiği 2016 yılından bugüne kadar 24 bin öğrenciye teorik ve pratik trafik eğitimlerinin verilmesini sağlayan Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemindeki faaliyetlerine yeniden başlarken, eğitim çalışmalarında pandemi kuralları üst seviyede uygulanıyor.

malatyanin-ilk-hanimeli-pazari-gazi-parkinda-acildi

MALATYA’NIN İLK ‘HANIMELİ PAZARI’ GAZİ PARKI’NDA AÇILDI

Hayata geçirdiği projelerle Malatya’da farkındalık yaratan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Hanımeli Pazarı’nı Gazi Park’ında hizmete açtı.

gazi-parkinda-hanimeli-pazari-kuruluyor

GAZİ PARKINDA ‘HANIMELİ PAZARI’ KURULUYOR

300 gönüllü üyesiyle Malatya’da ilklere imza atan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için Gazi Parkı’nda haftanın bir günü hizmet verecek ‘Hanımeli Pazar’ı projesini hayata geçiriyor.

hatunsuyu-parki-hizmete-acildi

HATUNSUYU PARKI HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN GÜDER: “BİZ BU YOLA HALKIMIZA HİZMET AŞKIYLA ÇIKTIK” Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde yaptırılan Hatunsuyu Park’ı hizmete açıldı. Parkın açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz bu yola halkımıza hizmet aşkıyla çıktık. Bizim halkımıza hizmet sözümüz var, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

sahintepesi-macera-parki-ve-sosyal-tesisleri-icin-planli-ve-titiz-bir-calisma-yurutuluyor

ŞAHİNTEPESİ MACERA PARKI VE SOSYAL TESİSLERİ İÇİN PLANLI VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

“Şahintepesi, Macera Parkıyla Farklı Bir Hüviyete Bürünecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız. Projemiz, hayvanat bahçesi, balonlu eğlence havuzu, lokanta ve kafeterya, mini masal parkı, dağ kızağı alanı ve paintbaal alanı ile bölgenin cazibesini artıracaktır.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-gul-parki-cukurdere-mahallesine-farkli-bir-hava-kazandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GÜL PARKI, ÇUKURDERE MAHALLESİNE FARKLI BİR HAVA KAZANDIRDI

“Gül Parkımız, Çukurdere Mahallesinin Sosyal Hayatına Renklilik Getirdi” Çukurdere mahallesinde hizmete giren Gül Parkındaki yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en hareketli bölgelerinden olan Çukurdere mahallemizin sosyal yaşamına ayrı bir renk ve canlılık kazandıran Gül Parkımız, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla hemşerilerimize huzurlu ve ferah ortamlar sunuyor.” dedi.

toki-parki-torenle-hizmete-acildi

TOKİ PARKI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Beydağı mahallesinde yaptırılan Toki Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Halka hizmet Hakka hizmet parolasıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, Battalgazi Belediyesi olarak gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.