AKP
AKP
tokat-valisi-ozan-balci-pancar-soktu-ve-kitap-dagitti

TOKAT VALİSİ OZAN BALCI PANCAR SÖKTÜ VE KİTAP DAĞITTI

Kayseri Şeker’in 3 Fabrikasından bir tanesi olan Turhal Şeker Fabrikası’nın ekim sahasında bulunan Köy ve İlçelerde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat’a bağlı Tahtoba Köyünde pancar üreticileri ile bir araya gelerek, taleplerini dinledi ve pancar hasadı yaptı.

-neden-yargi-yolu-degil-de

Neden Yargı Yolu Değil de…

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

vay-halinize-

VAY HALİNİZE !

Tokat OSB Müteşebbis heyet Başkanı Vali Ozan Balcıya soruyoruz OSB de bu güne kadar yapılan uygulamalar ve işlemlerde usulsüzlükler olduğu yönündeki iddialarla ilgili her hangi bir inceleme, araştırma girişiminiz oldu mu?

btp-tokat-il-baskanligi-haber--huseyin-bastan-lozan-mesaji

BTP TOKAT İL BAŞKANLIĞI-Haber- Hüseyin Baş'tan Lozan mesajı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Lozan Barış Antlaşması'nın 97'inci yıldönümü münasebetiyle sosyal medya hesabından Türkiye haritalı bir görselle kutlama mesajı yayımladı

tokat-osb-cadi-kazani-gibi

TOKAT OSB CADI KAZANI GİBİ

VALİ BALCI; ORGANİZE SANAYİ DE RANTIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLECEK Mİ? Tokat Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Ozan Balcı’ya Soruyoruz; Olumsuzluklar İçeren Açıklama Yapan Orhan Gürgünoğlu’nun Açıklamalarına ve OSB deki sorunlara Heyetin Başkanı Olarak Ne Diyeceksiniz?

ozan-ceyhunun-buyukelci-olarak-atanmasi-konusunda-basin-aciklamamiz

OZAN CEYHUN'UN BÜYÜKELÇİ OLARAK ATANMASI KONUSUNDA BASIN AÇIKLAMAMIZ

Sayı basın mensupları; Avrupa’da Türk’lük ve Türkiye aleyhtarlığını doğrudan yapan ülkelerin başında Avusturya gelmektedir. Bu ülke zihninde halen İkinci Viyana Kuşatmasının korkusunu yaşamakta ve Türk’lere karşı her alanda ayrımcılık yapmaktadır. Viyana Türkiye ile ilgili her konuda AB bünyesinde aleyhimize tavır almaktadır. Bizim için önemli olan böyle bir ülkeye Ozan Ceyhun isimli kişinin büyükelçi olarak atanmasıdır.

hizmet-bekiliyor

Hizmet Bekiliyor

Tokat’ın önünü açıp geliştirecek, kalkındıracak hizmetler, yatırımlar Tokatlılar için hiçbir zaman önemli olmadı bu gidişle de olmayacak gibi.

tokatsporu-kimler-kume-dusurdu

TOKATSPOR'U KİMLER KÜME DÜŞÜRDÜ?

Tokatspor 2.ligden 3.lige düşünce Tokatspor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya başta Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Milletvekili( ismi Kulüp Başkanında saklı), eski kulüp Başkanları, ve bir çok kamu kurumunu ve kişileri zan altında bırakan açıklamalarda bulundu.