canlı yayın

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

2020-tokyo-olimpiyat-oyunlari-ertelendi

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ertelendi

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Olimpiyatların 1 yıl sonraya ertelenmesi konusunda Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

yesilyurt-belediyesi-sosyal-paylasim-sitelerinde-cocuklar-icin-tiyatro-oyunlari-yayinlaniyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO OYUNLARI YAYINLANIYOR

“Çocuklarımızın Evde Geçirdikleri Zamanı Eğlenceli Kılmak İçin Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, küresel bir tehdit haline dönüşüp ülkemizde de can kayıplarına yolaçan Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler arasında yer alan ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan çocukların keyifli vakitler geçirmeleri için tarihi karakterlerin ve hikayelerin yer aldığı geleneksel orta oyunları ev ortamına taşıdı. Yeşilyurt Belediyesi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başlayan tiyatro oyunları büyük ilgi gördü.

yesilyurt-belediyesi-geleneksel-oyunlari-okul-bahcelerine-tasiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, GELENEKSEL OYUNLARI OKUL BAHÇELERİNE TAŞIYOR

“Okul Bahçeleri Rengârenk Oyun Alanlarına Dönüşüyor” Çocukların fiziksel, ruhsal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, ilçedeki okulların bahçelerinde oluşturduğu alanlarla geleneksel çocuk oyunlarını minik öğrencilerle buluşturuyor. Başkan Çınar, geleneksel oyunlarımız birliktelik ruhunu canlandırırken bir yandan da çocukların fiziksel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunduklarını söyledi.