canlı yayın
maskiye-su-borcu-olanlar-dikkat-son-7-gun

MASKİ’YE SU BORCU OLANLAR DİKKAT! SON 7 GÜN!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında; su borcu olan vatandaşların, borçlarını yapılandırması için son başvuru tarihinin 31 Aralık 2020 olduğunu hatırlattı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

karakavakin--yok-olan-yollari

KARAKAVAK’IN YOK OLAN YOLLARI

Eskilerde Tecde Samanlı Mahallesinin devamı olan Karakavak’ın ortasında Tecde Modıfandan gelen hark ile şekillenen güzel mahallemiz bu harkıların etrafında yer alan evler ve yer yer kenarında koca koca Karakavaklar, iğdeler, söğütler ve bazı bahçelerin sınırları içerisinde alınıp tekrar yola çıkarılan harıklarından dolu dolu akan berrak sular, sokaklarından,caddelerindeki yollar ilk zamanlarda sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılarken sonradan yetmez olan yollarımız..

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

yesilyurt-belediyesi-iha-yarismasinda-turkiye-birincisi-olan-ebabil-takimina-sponsor-oldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İHA YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN EBABİL TAKIMINA SPONSOR OLDU

“Ülke Olarak Başlattığımız Teknoloji Hamlesi Yerelde De Hızla Devam Ediyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TEKNOFEST2020 TÜBİTAK Liselerarası (İHA) Yarışmasının Sabit Kanat Uçuşunda 300 takım arasında Türkiye birincisi olan Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ebabil Takımının gösteri uçuşunu izledi