AKP
AKP
baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-guder-her-daim-yanlarinda-olacagiz

BAŞKAN GÜDER: “HER DAİM YANLARINDA OLACAĞIZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve dernek yönetimini ziyaret etti. Başkan Güder, “Her daim başımızın tacı olan şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin daima yanında olacağız” dedi.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

rektor-prof-dr-karabulut-ulusal-ve-uluslararasi-arenada-marka-universitesi-olacagiz

Rektör Prof. Dr. Karabulut; “Ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olacağız”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut; üniversitenin kuruluşunun 1. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; üniversitenin ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olma idealinde olduğunu bildirdi.

yerli-ve-milli-uretimde-onde-ornek-ilce-olacagiz

“Yerli ve Milli Üretimde Önde, Örnek İlçe Olacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Yeşil Gıda Soğuk Hava Deposu’, ‘Yeşil Gıda Et-Süt İşleme Tesisleri’, ‘Yeşil Gıda Seracılık’ ve ‘Doğal Ürünler Pazarımız’ ile çiftçimizi destekleyip, yerli ve milli üretimin daha fazla ön plana çıkması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Doğal su kaynakları ve verimli topraklarının yanı sıra çalışkan ve üretken insanlara sahip Yeşilyurt’umuzu yerli ve milli üretimde önde, örnek ilçe konumuna bu tür yatırımlarla ulaştıracağız” dedi.

rektor-karabulut--getatin-uygulama--egitim-ve-arastirma-merkezi-olacagiz

REKTÖR KARABULUT; “GETAT’IN UYGULAMA, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ OLACAĞIZ”

Bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi bulunan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın onursal başkanlığını yürüttüğü, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü iş birliğiyle düzenlenen 2. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi'nin (GETAT) İstanbul'daki açılış törenine katıldı.