canlı yayın
sadikoglu--genclerimiz-3-6-aylik-egitimlerle-hem-meslek-hem-is-sahibi-olacak

Sadıkoğlu; “Gençlerimiz 3-6 aylık eğitimlerle hem meslek hem iş sahibi olacak”

“İŞGEM Mesleki Eğitimle Büyüyor” projesi kapsamında yakın zamanda Malatya 2. OSB’de inşasına başlanacak eğitim merkezinin model çalışmaları için Ankara ve Konya’da incelemelerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; “Yeni eğitim merkezimiz nitelikli iş gücü fabrikası gibi çalışarak, gençlerimize iş garantili eğitim fırsatı sunacak” dedi

baskan-guder-kurallara-uyarsak-normal-hayata-donusumuz-hizli-olacak

BAŞKAN GÜDER, “KURALLARA UYARSAK NORMAL HAYATA DÖNÜŞÜMÜZ HIZLI OLACAK”

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Battalgazi Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflara uyarılarda bulunarak, “Kurallara uyarsak normal hayata dönüşümüz daha hızlı olacak” dedi.

baskan-guder-haniminciftligi-genclik-merkezi-yeni-egitim-yilina-hazir-olacak

BAŞKAN GÜDER “HANIMINÇİFTLİĞİ GENÇLİK MERKEZİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIR OLACAK”

Gençlere verdiği büyük önem ile bilinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, önümüzdeki günlerde kapılarını gençlere açacak olan Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

baskan-guder-ispendere-dunya-capinda-onemli-bir-sifa-merkezi-olacak

BAŞKAN GÜDER, “İSPENDERE DÜNYA ÇAPINDA ÖNEMLİ BİR ŞİFA MERKEZİ OLACAK”

Zengin mineralli şifa suları ile özellikle yaz aylarında binlerce vatandaşı ağırlayan İspendere İçmelerinde 2. etap çalışmaları sürdüren Battalgazi Belediyesi, Malatya'nın ekonomik ve turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

2020-battalgazinin-yatirim-yili-olacak

“2020 BATTALGAZİ’NİN YATIRIM YILI OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TRT KURDİ Yerel Gündem programının canlı yayınına katılarak, Malatya’nın genel durumu ve Battalgazi Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Güder, “Göreve geldiğimiz süreçte ilçemiz adına bazı yatırımları hayata geçirdik ama Battalgazi için asıl yatırım yılı 2020 yılı olacak” dedi.

vali-gul-rumkale-su-sporlarinin-merkezi-olacak

Vali Gül, “Rumkale su sporlarının merkezi olacak”

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki Fırat Nehri kıyısında tarihi ve doğal güzelliğiyle öne çıkan Rumkale'de “Su Sporları Etkinliği” düzenlendi. Vali Davut Gül burada Rumkale’nin su sporlarının merkezi olacağını kaydetti.

baskan-guder-yarinlarimiz-bugunlerimizden-daha-guzel-olacak

BAŞKAN GÜDER, “YARINLARIMIZ BUGÜNLERİMİZDEN DAHA GÜZEL OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphanede sınava hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Başkan Güder, gençliğin önemine dikkat çekerek, “Biz çocuklarımıza sahip çıkmış olduğumuz müddetçe, ülkemize sahip çıkarız, vatanımıza sahip çıkarız” ded

vali-gul-ogrenciler-ikamet-ettikleri-yerdeki-okula-kaydolacak

Vali Gül, “Öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2018-2019 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısında okul müdürleri ile bir araya geldi. Gül, burada yaptığı konuşmada öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolması noktasında okul müdürlerini uyardı.

yesilyurt-muzeler-kenti-olacak

“Yeşilyurt, Müzeler Kenti Olacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geçmişten gelen sağlam kadim bir medeniyetine sahip Yeşilyurt’umuzun tarihsel ve kültürel değerlerini gün yüzüne çıkarmak, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmek, turizm potansiyelini hareketlendirmek amacıyla Yeşilyurt’un öz kimliğine değer katacak farklı temalı müzelerin kurulması için çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.

cirmikti-yeni-projelerimizle-cazibe-merkezi-olacak

“Çırmıktı, Yeni Projelerimizle Cazibe Merkezi Olacak”

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mollakasım Mahallesi sakinleri ve esnafları ziyaret ederek, Çırmıktı ve Gündüzbey’in ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak yeni projeler hakkında bilgiler paylaştı.

baskan-gurkan-gonul-belediyeciliginin-ilk-uygulandigi-yer-malatya-olacak

BAŞKAN GÜRKAN, “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN İLK UYGULANDIĞI YER MALATYA OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi Çarşıbaşı sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, “Gönül belediyeciliğinin ilk uygulandığı yer Malatya olacak” dedi.